Rahu a Vízöntőben

 

Rahu a Vízöntőben

Feladatod

Kitartást, hűséget, barátságosságot, jóindulatot és türelmet kell elsajátítanod a jelenben. Légy udvarias, és mások bizalmával soha ne élj vissza. Ha valakire nincs szükséged, akkor nem dobhatod el csak úgy, hiszen az előző életekben éppen ezt tetted. Mivel egyszerűen a jelenléteddel is zavart tudsz kelteni, ezért a provokatív, már-már extrémnek számító nézeteidet ne hangoztasd, és ne erőltesd másokra.

Párkapcsolatod

Azzal a személlyel leszel boldog, akinek teljesen más az egyénisége, mint a tiéd. Esetleg más a kultúrája és a vallása, ezért távoli országba kell utaznod miatta, hogy ott éld le az életed. Párod meghagyja a szabadságodat, nem szabja meg, hogy mikor, mit csinálj.

Munkád

Nem vágysz nagyobb vagyon felhalmozására, inkább az alkotás a fontos, mint a pénzszerzés. Ez azonban azzal járhat, hogy elhanyagolod a pénzügyeidet, és észre sem veszed, anyagi zűrbe kerülhetsz, vagy kihasználnak. A pénz hiánya lemondással járhat, amit végképp nem tűrsz. Nem hallgatod meg munkatársaid tanácsát, javaslatait, pedig ez segíthetne sokszor sikerre.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL