Rahu a Bakban

 

Rahu a Bakban

Feladatod

Hatalmat és tekintélyt szerezni a jelenben - ez a karmikus feladatod. Olyan pozíciót kell betöltened, amelyben felnéznek rád. Ki kell emelkedned a családból, de nagyon fontos, hogy a saját sikered érdekében ne legyél senkivel erőszakos.

Párkapcsolatod

Te jelented a stabilitást a partnered életében. Ő, pedig a becsvágyadat erősíti, táplálja. Mivel mindkettőtöknek ugyanazok az érdekei, és hasonló értékrend szerint éltek, a kapcsolat hosszú távon működhet. A csapdát úgy állítja a sors, hogy találkozol egy olyan személlyel, akiről azt hiszed, hogy értékesebb, vagy többet tud segíteni, mint a partnered, és miatta elhagyod. Később kiderül, hogy az Igazi, életed párja volt, és pótolhatatlan számodra.

Munkád

Nagyravágyó terveid vannak, és a becsvágy, a belső kényszer az, amely űz és hajt, a csúcs felé terel. Az előző életeid karmája, hogy hosszabb távra tervezel, talán éppen azért, mert korábban ez nem sikerült. Csak a mának éltél, nem vállaltad a felelősséget a döntéseidért. Most olyan munkát kell vállalnod, ahol ezt gyakorolhatod, és ahol irányíthatsz másokat.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL