Rahu a Mérlegben

 

Rahu a Mérlegben

Feladatod

Megtartani a három lépés távolságot mindenkivel, kivéve a rokonokkal és a családtagokkal. Ugyanis az előző életeidben feltehetően mindenkivel barátkoztál, és sajnos nem tartottad meg mások titkait, ezért aztán kellemetlen, olykor veszteséges helyzetbe hoztál embereket.

Párkapcsolatod

Olyan partnerrel kerülsz kapcsolatba, akinek szüksége van arra, hogy az önbizalmát táplálják. Ha ezt őszintén teszed, és folyamatosan mellette állsz, akkor úgy fog szeretni, ahogyan az a legjobb neked. Nagyon vigyázz arra, hogy ne tedd őt nevetségessé, vagy ne űzz vele tréfát, ne ugrasd, amikor társaságban vagytok, mert vérig sértődik és sohasem fog neked megbocsátani.

Munkád

Azokon a pályákon érzed jól magad, ahol emberekkel foglalkozhatsz. Az előző életeidben nem sikerült a diplomáciai készségedet magas szintre fejlesztened, és az üzleti életben is túlságosan heves voltál. Hamar kimondtad a véleményedet, előbb beszéltél, és csak az után gondolkodtál. A jelen életedben éppen ezt kell helyrehoznod, és olyan pályát kell választanod, ahol emberekkel foglalkozhatsz.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL