Rahu a Rákban

 

Rahu a Rákban

Feladat

A feladatod a családok támogatása, és nem csupán a sajátodé, hanem akár idegen embereké is. Fontos még ebben az életedben a magányos emberek összehozása. Ha ezt eddig nem próbáltad, akkor itt az ideje, mert az előző életeidben családokat dúlhattál szét, amit most jóvá kell tenned. Ezt akár megtehetted boszorkányként, aki rossz tanácsot adott, vagy tiltott, mágikus tevékenységeket űzött, amivel embertársainak – főként a családoknak – ártott.

Párkapcsolatod

Nem a partnerednek kell biztosítani a családi hátteret, ez a te feladatod. Neked kell rendet tartani az otthonotokban, és olyanná kell válnod, hogy a partnered minden helyzetben számíthasson rád. Ügyelned kell arra is, hogy a párodat ne zárd ki a családból, vagyis vele is beszélj meg mindent, mert ez a párkapcsolati karmikus feladatod közé tartozik.

Munkád

Az otthoni, családdal kapcsolatos, úgynevezett kiszolgálói tevékenységek, illetve a gondoskodás, az anyaszerep eljátszása tartozik a karmikus feladataid közé. Ez a segítőkészség szolgálja a karmád teljesítését.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL