FÉSZEK

Otthon: fényesen és energikusan

Szerző:
Szabó Anna
A borongós őszi napok beköszöntével egyre többen vágyunk rá, hogy közvetlen környezetünk – legalább az – vidám és fénylő legyen. Éppen ezért összeválogattunk néhány igazán mutatós otthon képeit, hogy legyen honnan ötletet merítenünk!

 

Zöld nappali

Ebben a házban a fehér és a zöld keveréke patinás fényárt hoz létre a térben. A fénylő és nyers erőt árasztó világos zöldet jól kiegészíti, valamint egyensúlyba hozza a szoba látványát a fehér olajfestékkel bevont sok-sok keret.



Avokádószín családi szoba

A nagy családi nappalit egy nagyon érett avokádóhoz hasonlatos színnel festették be, majd klubszékekkel és bambusz íróasztallal tették igazán energikussá az egyébként egysíkú teret.



 

Kifinomult ebédlő

Attól, hogy egy hely energikus, még nem kell modernnek lennie. A kifinomult klasszikus stílust kedvelők is találhatnak maguknak olyan színt és bútorokat, melyekkel létrehozható fénytől tobzódó, jobb kedvre derítő tér. A falra felfestett narancssárgába kevés olajtartalmú festéket is kevertek, a szoba többi dekorelemében dominál a bézs és annak árnyalatai.




Klasszikus előszoba

Az előszobát (és úgy egyébként az egész lakást) elárasztják a régiségboltból származó darabok. Ez az otthon még sem áraszt borongós, avitt hangulatot köszönhetően a sötét áfonya, a málna és a szépia különböző árnyalatainak.




Női mosdó…

mégsem giccses. De vajon akadna olyan nő, aki a reggeli készülődés közben ne dobódna fel egy ilyen gyönyörű bútor láttán? Mintha selyempapírba csomagolva várna a meglepetés a fürdőben…


 

Fényes, csajos háló

Igazi lányhálószoba, ha lehet ilyet kijelenteni, az erős málnaszín falakkal. Nem meszelt, hanem szövet hatású tapéta borítja a falakat, egy cseppnyi ezüsttel, ami a legtöbb helyet világosabbá teszi.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL