2018. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A mesterszámok

Füzesi Viki

Azok, akiknek a születésszámában mesterszám van, olyan különleges vezetői és inspiratív hajlammal vannak megáldva, ami megkülönbözteti őket a tömeg tudatosságától.

 

Mivel ezek a számok erőteljes rezgést és lehetőséget hordoznak, az ilyen számok birtokosainak az életben nagyobb kötelezettségeik vannak, például erősebb elvárások az önfegyelemmel, és a tudat megtisztításával kapcsolatban. Az esetek többségében a mesterszámok öreg lélekre utalnak, aki azért jött a Földre, hogy fontos hozzájárulást tehessen az emberiség fejlődéséhez a spiritualitás, a tudományok, a vallás, az oktatás, a kormányzat vagy a műszaki élet területén. Sok esetben olyan öreg lélekre utal, aki már számtalan korábbi életében volt ősi ezoterikus iskolák tanulója, és aki azért tért most vissza, hogy demonstrálja és átadja a gyógyítás, a pszichikus képességfejlesztés vagy a műszaki felfedezések magasan fejlett módszereit.

A mesterszám azonban bárhol is jelenik meg, annak magasabb rezgése nem bontakozhat ki, amíg a lélek fel nem ébred, és az egyén tudatos lépéseket nem tesz a mesterszám által jelképezett tulajdonságok kifejlesztésére. Ez csak egy lehetőséget jelöl, az egyénen múlik, mit kezd a szám adta lehetőséggel.

Így számold ki

1. lépés
Írd le egy papírra a születési dátumodat (év, hónap, nap)
Pl.: 1934. 11. 21.

2. lépés
Most add össze külön-külön az év, hónap és nap számainak számjegyét, majd egyszerűsítsd, amíg egyjegyű számot nem kapsz. Ha mesterszám jön ki, akkor azt nem kell egyjegyűre egyszerűsíteni.
Év: 1+9+3+4= 17= 1+7=8
Hónap: 11= 11 (mesterszám, nem kell egyszerűsíteni)
Nap: 2+1= 3

3. lépés:
Add össze a három kapott számot
8+11+3 = 22 (mesterszám)

Kattints a mesterszámodra!

 

 

  

   

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

5 egészséges, de mégis tápláló reggeli turmix - Télen sem rakódnak rád a kilók

5 egészséges, de mégis tápláló reggeli turmix - Télen sem rakódnak rád a kilók

A reggeli étkezés a nap legfontosabb része, sokan mégis kihagyják, mert úgy érzik, még nem tudnának enni. Ha te is elhagytad eddig a nap első étkezését, próbáld ki reggelire a gyümölcsös turmixokat!

Tovább »
Ezen kattog az egész internet! - Te megtalálod a kutyát a képen?

Ezen kattog az egész internet! - Te megtalálod a kutyát a képen?

Ez egy sydney-i konyha képe, amit egy hétköznapi személy készített. Hiszed vagy sem, de a képen van egy kutya is. Az emberek nem akarták elhinni és nem vicc, a legjobb képességekkel bíró vállalkozó szellemű lelkeket is megtréfálta. Nem is csoda, mert az ember nézi, nézi és látszólag semmi. De megnyugtatlak, ott van a kutya. Úgyhogy látnod kell ezt a valóság szülte talányt!

Tovább »
Fedezd fel magadról a teljes igazságot - Segítenek az állati kártyák

Fedezd fel magadról a teljes igazságot - Segítenek az állati kártyák

Az alábbiakban találsz négy állati kártyalapot. Nézd végig figyelmesen, és döntsd el melyik az, amelyik leginkább megfog. Ha hiszed, ha nem, minden állat egyfajta személyiséget képvisel. Lélegezz mélyeket, és gondold át, melyik kártyalap az, amelyik igazán megragad!

Tovább »

Kalkulátor

Horoszkóp és őrangyalok

Az angyalok a mennybolt csillagai között élnek. Minden csillagjegynek és bolygónak van őrangyala. Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Márton Andrea

Pedikűrös, lábelemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Márton Andrea

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép