2018. április 24. - György
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 24. - György
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A mesterszámok

Füzesi Viki

Azok, akiknek a születésszámában mesterszám van, olyan különleges vezetői és inspiratív hajlammal vannak megáldva, ami megkülönbözteti őket a tömeg tudatosságától.

 

Mivel ezek a számok erőteljes rezgést és lehetőséget hordoznak, az ilyen számok birtokosainak az életben nagyobb kötelezettségeik vannak, például erősebb elvárások az önfegyelemmel, és a tudat megtisztításával kapcsolatban. Az esetek többségében a mesterszámok öreg lélekre utalnak, aki azért jött a Földre, hogy fontos hozzájárulást tehessen az emberiség fejlődéséhez a spiritualitás, a tudományok, a vallás, az oktatás, a kormányzat vagy a műszaki élet területén. Sok esetben olyan öreg lélekre utal, aki már számtalan korábbi életében volt ősi ezoterikus iskolák tanulója, és aki azért tért most vissza, hogy demonstrálja és átadja a gyógyítás, a pszichikus képességfejlesztés vagy a műszaki felfedezések magasan fejlett módszereit.

A mesterszám azonban bárhol is jelenik meg, annak magasabb rezgése nem bontakozhat ki, amíg a lélek fel nem ébred, és az egyén tudatos lépéseket nem tesz a mesterszám által jelképezett tulajdonságok kifejlesztésére. Ez csak egy lehetőséget jelöl, az egyénen múlik, mit kezd a szám adta lehetőséggel.

Így számold ki

1. lépés
Írd le egy papírra a születési dátumodat (év, hónap, nap)
Pl.: 1934. 11. 21.

2. lépés
Most add össze külön-külön az év, hónap és nap számainak számjegyét, majd egyszerűsítsd, amíg egyjegyű számot nem kapsz. Ha mesterszám jön ki, akkor azt nem kell egyjegyűre egyszerűsíteni.
Év: 1+9+3+4= 17= 1+7=8
Hónap: 11= 11 (mesterszám, nem kell egyszerűsíteni)
Nap: 2+1= 3

3. lépés:
Add össze a három kapott számot
8+11+3 = 22 (mesterszám)

Kattints a mesterszámodra!

 

 

  

   

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Nagy tavaszi fogyókúra-teszt

Nagy tavaszi fogyókúra-teszt

Mindig fejben dől el egy diéta sikere és sajnos sikertelensége is. Azt hisszük, mindennel számoltunk, pedig gyarló emberek révén, sokszor elnézőbbek vagy épp túl szigorúak vagyunk magunkkal szemben. Töltsd ki tesztünket, és rájössz, hogy mi az, amit nem vettél észre, vagy nem akartál észrevenni korábbi diétáid során.

Tovább »
Találtál már pénzt az utcán? - Íme, a mögöttes spirituális jelentése!

Találtál már pénzt az utcán? - Íme, a mögöttes spirituális jelentése!

Ugyan ki ne szeretne a semmiből pénzre bukkanni? Munkába menet vagy éppen egy eldugott lépcsőn pénzt találni, mindenféle felelősség nélkül, mindig hatalmas öröm. Nem is feltétlenül a talált pénz nagyságáról van szó, ezért ennek a szerencsének egy tehetős ember is ugyanúgy örül, mint szegényebb társa. A véletlenül talált pénz azonban nem csupán örömet okoz, egyéb okai is vannak.

Tovább »
Napi Tarot - Kedd

Napi Tarot - Kedd

A Főpap az emberiség lenyűgöző eredményeinek, szellemi értékeinek, megszerzett - és mindannyiunk számára elérhető - hatalmas tudásának üzenetét hordozza.

Tovább »

Kalkulátor

Várandós kismamák kalendáriuma

A babavárással új, izgalmas korszak kezdődik minden nő életében – az örömteli várakozás és a váratlan felfedezések időszaka. Kalkulátorunkból megtudhatod, hétről hétre hogyan fejlődik a kisbaba és mi történik az anyuka szervezetében.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Szalay Zsuzsa

Szülés utáni depresszió szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Szalay Zsuzsa

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép