2018. április 24. - György
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 24. - György
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Az elfojtott harag mintái

Füzesi Viki

Minden egyes számon belül rejtve megtalálható egy jellemző viselkedési minta a harag kifejezésére. Mivel a mindennapi érintkezés során ezek a viselkedési minták gyakran észrevétlenek maradnak, nem könnyű tetten érni a haragot.

 

Gyakorlatilag minden zavar hátterében a harag áll. Minden egyes számon belül rejtve megtalálható egy jellemző viselkedési minta a harag kifejezésére, és a gyakorlott megfigyelő tudja, hogy viselkedésünk jórészt álca, amivel valamit másnak akarunk feltűntetni, mint ami. A most következő leírások sok esetben nem tűnnek azonnal nyilvánvalónak a felületes megfigyelő számára, így a mindennapi társasági érintkezés során észrevétlenek maradnak, és éppen ebben rejlik a magyarázata annak, hogy miért nem könnyű mindennapi életünkben tetten érni a haragot. Az elfojtott harag most következő mintái gyakran tudattalanul nyilvánulnak meg, ezért teljes felismerésükhöz külön erőfeszítésekre lehet szükség.

Így számold ki:

Az elfojtott harag mintáihoz csak a születés napjának számára van szükség. A hónap és év ebben az esetben nem számít. Ha kétjegyű ez a szám, egyszerűsítsd egyjegyűre úgy, hogy összeadod a két számjegyet.

Pl.:
Ha bármelyik hónap 21. napján születtél, akkor vedd a 21-es számot és egyszerűsítsd egyjegyűre.
21=2+1=3

Kattints a számodra!

 

    

   

 

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Nagy tavaszi fogyókúra-teszt

Nagy tavaszi fogyókúra-teszt

Mindig fejben dől el egy diéta sikere és sajnos sikertelensége is. Azt hisszük, mindennel számoltunk, pedig gyarló emberek révén, sokszor elnézőbbek vagy épp túl szigorúak vagyunk magunkkal szemben. Töltsd ki tesztünket, és rájössz, hogy mi az, amit nem vettél észre, vagy nem akartál észrevenni korábbi diétáid során.

Tovább »
Találtál már pénzt az utcán? - Íme, a mögöttes spirituális jelentése!

Találtál már pénzt az utcán? - Íme, a mögöttes spirituális jelentése!

Ugyan ki ne szeretne a semmiből pénzre bukkanni? Munkába menet vagy éppen egy eldugott lépcsőn pénzt találni, mindenféle felelősség nélkül, mindig hatalmas öröm. Nem is feltétlenül a talált pénz nagyságáról van szó, ezért ennek a szerencsének egy tehetős ember is ugyanúgy örül, mint szegényebb társa. A véletlenül talált pénz azonban nem csupán örömet okoz, egyéb okai is vannak.

Tovább »
Napi Tarot - Kedd

Napi Tarot - Kedd

A Főpap az emberiség lenyűgöző eredményeinek, szellemi értékeinek, megszerzett - és mindannyiunk számára elérhető - hatalmas tudásának üzenetét hordozza.

Tovább »

Kalkulátor

Hajszín kalkulátor

A kalkulátor segítségével megtudod, milyen hajszín illik az arcodhoz. Válaszd ki, melyik típusba tartozol, mi pedig segítünk kiválasztani a megfelelő hajszínt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Rosta Szilvia

Ingatlan értékbecslő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Rosta Szilvia

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép