2018. július 22. - Magdolna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 22. - Magdolna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Az elfojtott harag mintái

Füzesi Viki

Minden egyes számon belül rejtve megtalálható egy jellemző viselkedési minta a harag kifejezésére. Mivel a mindennapi érintkezés során ezek a viselkedési minták gyakran észrevétlenek maradnak, nem könnyű tetten érni a haragot.

 

Gyakorlatilag minden zavar hátterében a harag áll. Minden egyes számon belül rejtve megtalálható egy jellemző viselkedési minta a harag kifejezésére, és a gyakorlott megfigyelő tudja, hogy viselkedésünk jórészt álca, amivel valamit másnak akarunk feltűntetni, mint ami. A most következő leírások sok esetben nem tűnnek azonnal nyilvánvalónak a felületes megfigyelő számára, így a mindennapi társasági érintkezés során észrevétlenek maradnak, és éppen ebben rejlik a magyarázata annak, hogy miért nem könnyű mindennapi életünkben tetten érni a haragot. Az elfojtott harag most következő mintái gyakran tudattalanul nyilvánulnak meg, ezért teljes felismerésükhöz külön erőfeszítésekre lehet szükség.

Így számold ki:

Az elfojtott harag mintáihoz csak a születés napjának számára van szükség. A hónap és év ebben az esetben nem számít. Ha kétjegyű ez a szám, egyszerűsítsd egyjegyűre úgy, hogy összeadod a két számjegyet.

Pl.:
Ha bármelyik hónap 21. napján születtél, akkor vedd a 21-es számot és egyszerűsítsd egyjegyűre.
21=2+1=3

Kattints a számodra!

 

    

   

 

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Láss bele a jövődbe az eredeti Boszorkány jóskártya segítségével! - Szerelemben és pénzügyekben

Láss bele a jövődbe az eredeti Boszorkány jóskártya segítségével! - Szerelemben és pénzügyekben

Az eredeti Boszorkány jóskártyát, azaz a Wychwood jóskártyát jósok tervezték jósok számára, és ősi szimbólumokon alapszik. A mély spirituális értelemmel bíró misztikus és mágikus lapok által bepillantást nyerhetsz a jövődbe. A boszorkányok és jósok világa ihlette kártya felfedi előtted mi várható a szerelemben, a pénzügyekben vagy akár választ kaphatsz a kérdéseidre is!

Tovább »
Vajon lesz valaha magyarázat erre a 8 felettébb rejtélyes eltűnésre?

Vajon lesz valaha magyarázat erre a 8 felettébb rejtélyes eltűnésre?

Hihetetlen, hogy évek teltek el és még mindig semmi válasz vagy épkézláb teória arra, mi történhetett ebben a 8 esetben. Hogy lehet, hogy egy férfi bemegy egy bárba és soha nem jön ki onnan? Vagy, hogy nő nyomtalanul eltűnik a konyhájából és csak egy vértócsa marad utána? Hogy lehet, hogy szinte soha senki sem látott semmit ennél a 8 rejtélyes eltűnésnél? Kiderül valaha az is igazság, hogy mi történhetett?

Tovább »
Milyen buktatók várnak rád az elkövetkező időszakban? - Megmondja az akadályszámod!

Milyen buktatók várnak rád az elkövetkező időszakban? - Megmondja az akadályszámod!

Az akadályszámok olyan útjelzők, melyek figyelmeztetnek az életünk lehetséges buktatóira. Megmutatják, várhatóan milyen akadályokba botolhatunk, vagy, hogy milyen csapdákba sétálhatunk bele, ha nem vigyázunk.

Tovább »

Kalkulátor

Villámszépség

Semmi nem mutat jobban az egészséges bőrnél, de olykor jobb, ha csalsz kicsit. Kalkulátorunkból megtudhatod, hogyan valósíthatod meg a sóvárgott illúziót egyetlen finom mozdulat – egy lágy ecsetvonás - segítségével.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Antalné Putnik Judit

Természet-gyógyász

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Antalné Putnik Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép