200 g vajastészta (késztermék)
50 g cseresznyeparadicsom
30 g magozott olívabogyó
2 db újhagyma
2 evőkanál pesto
150 g reszelt ementáli
só, bors
1 evőkanál provence-i fűszerkeverék
Készítsd elő a sütést: vajazz és lisztezz ki egy nagyjából 26 cm átmérőjű sütőformát. A tésztát nyújtsd ki, vágj ki belőle egy 30 cm átmérőjű kördarabot. Helyezd az edény aljára.
A paradicsomot tisztítsd meg és vágd félbe, ha sok a magja és a leve, szabadítsd meg tőlük. Szórd szét a tésztán. Ezután szeleteld fel az újhagymát és szórd rá a paradicsomdarabos tésztára, majd az olívát is. Tedd előmelegített, 220 fokos sütőbe, majd süsd 25 percig. Szórd rá a sajtot, és dobd vissza a melegbe csak annyi időre, hogy megolvadjon rajta.
OLVASS TOVÁBB!
4 egzotikus tésztafajta, amit eddig valószínűleg nem ismertél
Nem minden tészta egyforma, és ezt nem csak az olaszok tudják megerősíteni. Ázsia is széles választékot kínál....
GASZTROÖrökzöld levelek és lédús gyümölcsök: íme, a legnépszerűbb citrusfélék!
Lehetnek édesek vagy savanyúak, a citrusfélék örök kedvenceink....
GASZTRO5 könnyű és gyors vacsora, mely a mosogatást gyerekjátékká varázsolja
Az alábbi receptek rendkívül egészségesek, ráadásul elkészítésükhöz csak egy serpenyő (esetleg egy keverőtál) és sütő szükség...
Ez történik a testedben, amikor beleharapsz a chillipaprikába
Te is szereted a fűszeres ételeket? Most kiderült, miért olyan jó érzés még az is, amikor égetik a nyelvet!...
GASZTROEttől a nyálkás anyagtól fiatalodik meg igazán a bőrünk
A legújabb wellness-trend egy átlátszó, nyálkás folyadék körül forog, amely nem más, mint az okra víz....
GASZTROVissza a gyökerekhez: íme, a legegészségesebb fajták!
Aki szeretné, hogy jól működjön az immunrendszere, annak kötelező megismerkedni velük. Összeszedtünk mindent ezekről a kevéssé ismer...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD