Szabó Anna
Hozzávalók:10 g szezámmag
3 db paradicsom
1 db zöldpaprika
200 g uborka
1 fej vöröshagyma
2 csipet bazsalikom
3-4 evőkanál borecet
7-8 evőkanál olívaolaj
Só, bors
4 szelet ciabatta
A szezámmagot zsiradék nélkül pirítsd meg egy serpenyőben. Közben a paradicsomot, a paprikát és az uborkát vágd durva kockákra. A vöröshagymát vágd csíkokra. Keverd össze az előbb felszelt hozzávalókat, adj hozzá fehérborecetet, 5-6 evőkanál olívaolajat, sót és borsot.
A ciabattát kicsit locsold meg olívaolajjal (valóban csak pár csepp kell). Majd tedd a sütőbe és pirítsd meg. Tálaláskor a salátára szórj szezámmagot és adj hozzá kenyeret.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK