A Bak és otthona

 

A Bak és otthona

Megfontolt vagy és szeretsz elvonulni gondolkodni, ezért aztán nem kérdés, hogy az állandó koncentrációhoz mit választanál, a vidék zöldjét vagy a város sietségét. Egy hegyekkel körülbástyázott vidék lenne számodra az ideális, ugyanis a hegyek nyugalmat árasztó roppant nagysága ellazítanak és megihletnek. Egyáltalán nem félsz a magánytól, sőt, jobban örülsz, ha kicsit elszigetelődhetsz egy kis házban a dombok között. Bár szívesebben laknál vidéken, mivel nagyon ambiciózus vagy, a cél érdekében hajlandó vagy akár nyüzsgő városba is költözni. Ám ez esetben inkább öreg bérházat választanál, mint újépítésű csúcsmodern lakást. Persze az sem utolsó szempont számodra, hogy mi van a közelben: ragaszkodsz a parkhoz, a múzeumokhoz, a kedvenc kis boltjaidhoz. Igazán nehéz otthont találnod.

Szereted, ha egy épület igazi történelmi remek. Az öreg kő vagy gránittéglából készül ház számodra eszményi megoldás. Kifejezetten télies jegy vagy, úgy hogy nem meglepő módon, inkább a hűvös, sötét tereket részesíted előnyben, vagyis te biztosan nem déli fekvésű, nagyablakú lakhelyet választasz magadnak.

Vasfegyelmed arra késztet, hogy otthonod mindig tiszta és szervezett legyen. Díszítő elemet nem sokat használsz, ha igen, az is inkább a klasszikus darabok közül kerül ki, de inkább hideg és kissé személytelen a hajlékod. Mivel spórolós vagy, gyakran veszel használt bútort, amit aztán saját kezűleg újítasz fel, semmiképpen sem bíznád mesteremberre, hiszen szereted a kétkezi munkát, tehetséged van hozzá, és ettől igazán nem sajnálod az időt és a türelmet. Számodra az igazán funkcionális daraboktól lesz otthonos élettered. Szereted a kemény nyersanyagokat, mint a kő, a fa, a bronz és a sárgaréz; továbbá az anyagokból a gyapjút, a vásznat, és a pamutot. Kerülöd a harsány színeket, inkább választasz szürkét, barnát, zöldet vagy feketét. A te szobád egyben a védőbástyád is, ahova pihenni vonulsz vissza, és jaj annak, aki engedély nélkül be merészel lépni.

Vissza többi jegyhez >>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL