A Nyilas és otthona

 

A Nyilas és otthona

Város és vidék között tétovázol, mint a félig ember, félig vadállat Minotaurusz. Egyszerre vagy szerelmes a vidéki élet egyszerűségébe és a városi lét sokféleségébe. Szíved szerint földet művelnél, felújítanál egy régi parasztházat, gyümölcsfákat nevelnél, kertészkednél, de közben igazi világpolgárként belevetnéd magad egy nyüzsgő metropolisz sikkes nagyvilági életébe. Te vagy az a fajta, aki imád gyalogtúrázni, sátrat verni, de élvezi a civilizáció kényelmeit, ha hazaérkezik. Ha városban élsz, gyakran jársz moziba, színház, étterembe… Igazi vándorlélek vagy, aki szeret úton lenni, és megnyugvással tölti el annak tudata, ha a repülőtér és a pályaudvarok nincsenek túl messze szálláshelyétől.

Sok térre és fényre van szükséged a komfortos léthez, ezért a tágas, sok fülkés, erkélyes lakás lenne az ideális választás. Azonban, ha házban gondolkodsz, már nem éred be ennyivel, akkor már egy kisebb kastélyt szeretnél. Sőt ha megtehetnéd, vennél egy 17-18. századi kastélyt, melynek udvarán lenne hely a magánrepülődnek, hogy bátran szárnyalhass, de a kertnek és a lugasnak úgyszintén. Sosem tudod, mit hoz számodra a holnap, folyton nyüzsögsz, ezért a fészekrakás sem a legjellemzőbb rád.

Te egy két lábon járó paradoxon vagy, mely a stílusodban is visszaköszön. Rajongsz a klasszikus eleganciáért, miközben (szinte) minden berendezési tárgyadról visszaköszön az utazás iránti igényed és szereteted. Otthonodban az öreg, egzotikus bútorok vannak többségében, melyeket nagy valószínűséggel valamelyik utazásodról mentettél haza. Az alapanyagok is jellemzően egzotikus helyekről származnak, mely lehet tíkfa, bambusz, nád, bőr és különböző vadállatok bundái.

Vissza többi jegyhez >>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL