A Skorpió és otthona

 

A Skorpió és otthona

Az egyik legszenvedélyesebb jegy a Skorpió, aki képtelen az engedményekre. Környezetedben szinte soha senki nem tudja, mire számítson tőled, mert mindig az ösztönöd vezérel. Szereted a lüktető város ritmusát, imádsz élni! Éppen ezért nem meglepő módon olyan lakást választasz, aminek a közelében pezseg az éjszakai élet, sok a bár, a színház, a klub. Idővel azonban ráunsz a kozmopolita életre, és ahogy öregedsz, úgy nő benned a „zöld” iránti vágy.

Felkeresel eredeti, misztikummal átszőtt helyeket. Szabályosan bele tudsz szerelmesedni például egy művész stúdiójába, korábban műhelyként funkcionáló épületekbe, nagyvárosi búvóhelyekbe… Tökéletes otthonra találhatsz valamelyikben, ha megengedheted magadnak, hogy átalakíthasd kedved szerint. Számodra az ideális fészek sok kis, zegzugos beugróból áll, ráadásul minél eredetibben berendezve.

Mindig megújulást és felemelkedést keresel, mint a hamvaiból feltámadó főnixmadár. Ennek megfelelően mindig, újra és újra átalakítod a lakásodat. Képes vagy arra is, hogy egyik napról a másikra fenekestül felforgass mindent, majd újrarendezd életteredet. Mondták már, hogy a lakásod visszatükrözi a belsődet? Ha az idősebbek mondják, higgyél nekik. Sőt, akkor is, ha rácsodálkoznak a rend és a káosz tökéletes együttlétére, mert hidd el, nálad valami művészi módon kerül varázsos összhangba a felfordulás és a szervezettség. Jól érzed magad sötét, meghitt helyeken, de szükséged van a fényáradatra is. Simán egymáshoz illesztesz látszólag nem passzoló dolgokat, de a végeredmény végül mindig lenyűgöző. Szereted az otthonod olyan izgalmas színekkel körbevenni, mint a piros, narancs, rubin, de a fehéret kizárólag a feketével párban használod. Imádod a szöveteket, azon belül is a bársonyt, a taftot. A kedvenc helyed a lakásban a hálószoba, a második helyen pedig a fürdő áll – de egy ösztönös vízjegyű embernél ez már nem meglepő…

Vissza többi jegyhez >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL