A Mérleg és otthona

 

A Mérleg és otthona

Fél lábbal a városban, fél lábbal vidéken. Szereted a város pörgő, művészi, kulturális értékét, ugyanakkor a természetet, a friss levegőt is. Megoszt téged ez a kettősség és a külső szemlélőknek, az esik le, hogy nem tudsz dönteni. Természetesen erős vagy. Csak mindent akarsz. Találnod kell egy jó kompromisszumot, ami talán azt jelenti, hogy egy közepes méretű városban kéne letelepedned.

Otthon választani nem könnyű, és nem is kell elkapkodni. Sok-sok lehetséges lakás után, első pillanatra megtalálod azt, ami az otthonod lesz. Szereted a művészetet, a lakásod biztosan a város sikkesebb részében lesz. Divatos, modern lakásban érzed jól magad, ahol azért érezni lehet a művészet jelenlétét.

Szeretsz dekorálni. Alapvetően művész beállítottságú vagy, mindenben a szépet keresed. A Vénusz vezérel, a szerelem bolygója, innen ered a művészi hajlam, tudod, hogy milyen anyagot milyen színnel és formával kell kombinálnod, hogy szép legyen a végeredmény. Szereted a klasszikust, de a színeset is, és mindig megtalálod az egyensúlyt. Rajongsz az egzotikus, keleti fabútorokért. Az anyagok közül a selymet, a kasmírt, a damasztot és a bársonyt részesíted előnyben.

Vissza többi jegyhez >>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL