A Szűz és otthona

 

A Szűz és otthona

A tökéletes földjegy, arra születtél, hogy vidéken élj. Szereted a biztonságot, egy közepes méretű városban kellene élned, ahol közel vannak a szórakozóhelyek, a boltok és minden más. Egy kis otthon növelné az önbizalmadat és a derűdet. Valószínűleg egy kis házban vagy lakásban fogsz élni csendes környéken. Mindenképpen venni szeretnéd és nem bérelni, még akkor is, ha tudod, hogy hosszútávon nagy pénzügyi elkötelezettség. Te elég tartózkodó és diszkrét vagy. Nem az a személy, akiről a környéken mindenki beszél. Ha az emberek a véleményedre kínácsiak mindig a lehető legnagyobb higgadtsággal válaszolsz.

Az otthonod olyan, mint te: nem nyitsz könnyen ajtót a barátoknak vagy a szomszédoknak. A te otthonod a te kastélyod, ahol fel tudsz töltődni. Nincsen agyoncicomázva. A szervezésben jobb vagy, mint a dekorálásban. Ha kell, mindent megrendelsz egy helyről.

Bár szereted a klasszikus, letisztult formákat, de ne feledd, az is lehet hasznos, amiről először nem látszik. Kedvenc színed nincs, leginkább a semleges színeket szereted. Anyagaid a vászon, pamut, üveg. Szereted a nappalit, de kedvenced a saját szobád, ahol pihenhetsz.

Vissza többi jegyhez >>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL