A Rák és otthona

 

A Rák és otthona

A vizes jegyek közé tartozol, a Hold vezérel. Szereted a csendet, a nyugodt, kényelmes életet. Ragaszkodsz az életedben az egyszerű dolgokhoz és szeretsz vidéken élni, miközben a városi életben is megállnád a helyed. Ha a városban laksz, biztos a város egyik, meleg, kellemes részén találod meg otthonod, közel a boltokhoz és társadalmi „találkozóhelyekhez”, ezeket ugyanis szereted. Imádod az emlékeket gyűjtögetni, szóval az első dolog, amit megvennél, ha megtehetnéd, egy saját tulajdonú birtok.

Szereted a régi épületeket, valószínűleg a te otthonod is régi, kandallóval, zsalugáterrel, parkettával és intarziás díszítésekkel. Egy burkot építesz a házad köré, beleszövöd a múltat és a gyerekkorodat. Nincs nagy szükséged a térre, de fontos számodra, hogy az otthonod barátságos és praktikus legyen. Rengeteg emlékkel a szekrények fiókjaiban és polcain egyaránt.

Tisztában vagy vele, hogy sokat fogsz költeni a lakásodra, hogy sajátoddá alakítsd át. Szereted a családod többi tagjától átvenni a régi bútorokat, vagy más használt darabokat begyűjteni. Tele van a fal és minden bekeretezett fotókkal, a kedvenc anyagaid az üveg, a márvány, bársony, szereted a hímzett és horgolt terítőket a lakás különböző pontjain. Nem rajongsz a túl erős fényekért. Szerezz be régi, kis szökőkutakat, üvegtálakat. Sok időt töltesz a fürdőben, konyhában és a nappaliban.

Vissza többi jegyhez >>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL