Az Ikrek és otthona

 

Az Ikrek és otthona

A legizgágább zodiákus jegy. Hangulatember vagy és képtelen, vagy még éretlen a megállapodásra. Jobban szereted a várost, mint a vidéket. Egy pezsgő főváros lenne a számodra a legideálisabb, ahol lehetőséged van minél több emberrel találkozni. A Merkúr vezérel, ezért szükséged van különböző hatásokra, befolyásra. Szükséged van megváltó ötletekre, ideákra, szeretsz bulizni és villogtatni intellektualitásodat. Valószínűleg közel laksz a múzeumokhoz, könyvtárakhoz, szereted élvezni az életet.

Levegő jegy vagy, egyértelműen vonzódsz a modern környezethez, új épületek, a legújabb, legmodernebb anyagokból. Szereted a funkcionális lakásokat, de szereted a természetes, eredeti anyagokat is. Kicsit bohém vagy és a hektikus életviteled nem engedi, hogy túl sokat költs és foglalkozz a lakásod csinosításával, ezért olykor minimalista hatást kelt. Rendetlen és szervezetlen vagy, ezért szükséged van egy funkcionális lakásra. A lakásod bulik és társasági összejövetelek színhelye, ezért dekorálni csak fejben szoktál. Nem bírsz sokáig egy helyen megmaradni, ezért inkább csak bérelsz.

Jól ki tudod találni az alapokat, melyekre szükséged van. A bútorok legyenek praktikusak, egyszerű, vagy geometriai formájúak, pasztellszínűek. Szeretsz játszani a fénnyel és az anyagok kombinálásával – például az üveget a műanyaggal, vagy a vasat a fa bútorokkal. Szereted az új, szintetikus, futurisztikus anyagokat. Szereted magad körülvenni modern, formatervezett holmikkal. Kedvenc helyed a nappali, ahol a barátaiddal filmeket nézhetsz.

Vissza többi jegyhez >>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL