A Bika és otthona

 

A Bika és otthona

A Vénusz és a Hold vezérel téged, szenvedélyesen szereted a természetet. Szereted a nyugodt helyeket, ahol egy fárasztó nap után ki tudod engedni a gőzt. Jobban szeretsz vidéken élni vagy idillikus kisvárosban, szeretnél egy aranyos családi házat egy fasorral övezett utcában. Ha egy nagy, nyüzsgő városban kellene élned, biztosan sokat utaznál vidékre, hogy feltöltődj.

Fényes, világos, meleg és praktikus környezetet keresel. Mivel a Vénusz a te bolygód, így nagyon kreatív vagy, a lakásodból kellemes atmoszférájú otthont varázsolsz. Valóban szereted berendezni, imádod a régi stílust, az antik és a rusztikus bútorokat is. Imádod a kandallót, a nagy, ezüst gyertyatartókat, a fa és a kő kombinációját.

Sok időt töltesz az otthonod dekorálásával, nem szereted, ha bármi is túl feltűnően megváltozik. Harmóniát tudsz teremteni az anyagok, színek és formák között. Az otthonod a sötét és világos és a meleg és hideg kontrasztok tárháza. Szereted a régi bútorokat, élvezettel vásárolsz használt vagy antik bútorokat, hogy „játszhass” velük. Színeid a bézs, barna, krém, és zöld, melyek leginkább növények formájában képviseltetik magukat. Mindenhol otthon van nálad az ember, szeretsz főzni és vendégeket fogadni.

Vissza többi jegyhez >>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL