A Kos és otthona

 

A Kos és otthona

A Mars vezérel, ami azt jelenti, hogy tele vagy energiával, teljes gőzzel éled az életet, és mindig új tapasztalatokat keresel. Városi életre vagy beállítva, a vidék számodra az unalom szimbóluma. Olyan helyeket keresel, ahol zajlik az élet és van mit csinálni. Szeretsz az események közelében lenni, sosem laknál messze a tömegközeledéstől. Imádsz bulizni, ezért szeretsz közel élni a klubokhoz, bárokhoz, éttermekhez és mozikhoz.

Ez a jegy az első tavaszi és az első zodiákus jegy. Térre és fényre van szükséged, ezért magas belterű, tágas lakást szeretnél, ahol sok a fény és lelátni az utcára. Vagy egy padlástérben vagy két egybenyitott lakásban élsz. Szívesen bérelsz, de mivel nem szeretsz tartozni, ezért idővel inkább megveszed a házat, ahol élsz. Sokat jársz-kelsz, sosem vagy otthon, szinte csak aludni és feltöltődni jársz haza.

Szereted a funkcionális, tiszta, világos tereket. Nem szereted a dekorációkat, a lakásod akár csupasznak is mondható. Temperamentumodnak köszönhetően mindenhol, minden szobában ott akarod hagyni a „bélyegedet”. Érzéketlen vagy a divattal szemben, követed a megérzéseidet, spontán vagy. Szereted azokat a meleg színeket és üvegfelületeket, melyek visszatükrözik a fényt. Hogy jobban tudjál játszani a fénnyel, ne rakj függönyt az ablakokra. Folyton a lakásodon kívül éled az életed, így nem jut időd otthont varázsolni a lakásból. Például nincsen kedvenc szobád, vagy kedvenc zugod. Hogy több időt töltsél otthon, az egyik szobát rendezd be hobbid színhelyéül, mondjuk konditeremnek.

Vissza többi jegyhez >>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL