A Halak és otthona

 

A Halak és otthona

Érzékeny vagy a külső jelekre, ezért szükséged van egy tiszta, nyugodt környezetre. Inkább vidéken vagy a város szélén szeretsz élni, semmint a nyüzsgő belvárosban. Ha a munkád megköveteli, hogy a városban élj, mindenképpen egy átlagos kisvárosi házat vagy lakást választasz otthonodul, nyugodt környéken, ahol nincs sok ember és autó. Ironikus módon mégis szereted, ha mindent könnyen el tudsz érni, amire szükséged van, legyenek közel boltok, legyen jó a tömegközlekedés. Vonzanak a történelmi témájú helyszínek, mint a régi templomok, műemlékek. Óvatosan választasz barátokat és óvatos vagy velük, ugyanakkor gondoskodó is, mégis kissé távolságtartó.

A Halak összetartozást képvisel, globális, korlátlan, virtuális és végtelen gondolkodás jellemez. Egyaránt szereted a sötét illetve világos, tágas helyeket. Erős spirituális oldaladnak köszönhetően elképzelhető, hogy lakásodat vallási szimbólumok díszítik. Szívesen alakítasz ki a lakásban kis zugokat, sarkokat, ahol kikapcsolódhatsz, pihenhetsz. Mindenhol parketta van, szereted a fát és követ.

A stílusodnak mindenképpen találkoznia kell spirituális beállítottságoddal, egy nagyobb összeget teszel félre a lakásod díszítésére. Nem vagy rendmániás, a rendetlenség közelebb áll hozzád. A pénzedet dekorációra és öreg bútorokra költöd, szereted azokat a darabokat, melynek története, múltja van, az eredmény egy eredeti, meleg hely. Szereted a természetes anyagokat, mint a bambusz, vagy nád.

Vissza többi jegyhez >>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL