A Vízöntő és otthona

 

A Vízöntő és lakása

Született városlakó vagy. Nem tudsz ellenállni azoknak a lehetőségeknek, alkalmaknak, melyeket a város kínál számodra. Szereted a divatot, szeretsz vásárolni, bulizni, szórakozni, azonban néha azon kapod magad, hogy az élet nagy kérdéseiről filozofálgatsz, álmodozol, a világegyetemről és másokról. Szereted azt hinni, hogy egy kis hangya vagy, észrevétlen, névtelen, ismeretlen – szerinted ugyanis ez adja függetlenségedet. Szeretsz a jövőn agyalni és szereted az új technológiai újításokat. Nem tudnál egy öreg házban élni, bár egy szép tetőtéri lakás fellebbezhetne a modernitásmániád ellen. Nyitott vagy sok mindenre, jól éreznéd magad egy kozmopolita városban, közel a boltokhoz, kulturális központokhoz.

Szinte már bebástyázod magad a modernebbnél modernebb kütyükkel, a számítógéped folyton be van kapcsolva. A bútorod mindenképpen modern, valami híres formatervező műve, legfőképpen kortársé. Anyagaid: lakkozott fa, üveg, műanyag, króm. Szereted a világos, átlátszó, szintetikus anyagokat, mindig naprakészen a legutolsó divat szerint. Színekben a bézs, mályva, finom kékek dominálnak nálad. Költöző madár vagy, nem ragaszkodsz az otthonodhoz. Nem veszel saját lakást, inkább bérelsz, hiszen függetlenségedből adódóan sosem tudni, mikor állsz odébb.

Kicsit avantgárd vagy: szereted a különböző stílusokat és anyagokat keverni, hóbortos kreációkat alkotni. Szereted a praktikus bútorokat, mindent, ami összecsukható, állítható, többfunkciós. Az egész berendezésnek megtervezettnek kell lennie. Mindig új és új darabokat szerzel be.

Vissza többi jegyhez >>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL