EZOTÉRIA

A 8 alpesi virág

Szerző:
Szabó Anna
Az alpesi virág elixírek finom információt juttatnak el az energiaszálak közreműködése által az energiatest központjaihoz, a csakrákhoz. Ezt az információt a szervezet az egyensúly visszaállítására tudja használni.

 

A virágterápia a homeopátia legtisztább és legkönnyebben használható ága. Minden szempontból beletartozik az információs gyógyászat fogalmi körébe. Tulajdonképpen energo-informatikai gyógymód, összevetve akár a homeopátiával, akár a hasonló elv alapján működő más egyéb gyógyászati ágazatokkal, mint például szín-, hang-, fény-, és jelgyógyászat. Ezek a gyógyászati ágak, mind rezgéseken alapulnak. A hasonló a hasonlót szereti és gyógyítja elv az azonos frekvencián történő rezgések működésén alapul. Az elv lényege azon szellemi törvényen – ezt a törvényt megtaláljuk a fizikában is – alapul, hogy ha egy rezgés egy azonos frekvenciájú, de ellentétes rezgéssel találkozik, a két rezgés kioltja egymást. Egy gondolati, akarati, vagy érzelmi egyensúlyvesztés egy bizonyos rezgést képvisel, és a megfelelő virágesszencia kiválasztásával létrejön egy, a problémával ellentétes fázisban működő, kioltó rezgés, ami a kiváltó okra hat, és segít azt megoldani.

Az alpesi virág esszenciák hatása hasonló a Bach virág cseppekéhez. Az elixíreket Chlodwig M. Haslebner fejlesztette ki. A nap fényével és színes fényekkel informatikailag befolyásolt és alkohollal tartósított virágkivonatokat hegyi források vizével hígította. Az esszenciákat sötétlila, fényvédő üvegekben forgalmazzák. A nyolc alpesi virág analógiában áll drágakövekkel, közülük hét virág a fő csakrák rendszerének megfelelő gyógyító színekkel is, egy virágot pedig az aurarendszerhez rendelt Haslebner. A nyolcas szám a taoizmus tanításaival, ezen belül a hagyományos kínai orvoslás elemeivel, a Feng Sgui-val és a Ji King hexagrammjaival is analógiában áll.

Válassz egy virágot és kattints rá!
Meditálj a képre, és gondolkodj el a virághoz tartozó témán.

 

 

  

  

 

 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL