2017. október 21. - Orsolya
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. október 21. - Orsolya
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Nyári szexszertartás

E.R.

A nyár az az időszak, amikor minden a csúcsponton van. Az emberek ekkor töltik a legtöbb időt a szabadban, élvezve a meleget. A nyári szexnek tehát tükröznie kell magának a nyárnak a tulajdonságait. Tekintsd ezt az időt kifelé fordulónak, merésznek, nyitottnak, valamint élményeid betetőzésének.

 

Tippek nyári szexhez

Szabadban


Míg néhány hagyományos pogány szertartás magában foglal kint, a természetben zajló szexuális tevékenységet, sokan kényelmetlenül érzik magukat ettől az ötlettől. A nyár azonban ideális időszak arra, hogy felvedd a kapcsolatot a föld termékeny energiáival azáltal, hogy magán a földön szeretkezel. Elég meleg van, és a nyári éjszaka illatai és hangjai afrodiziákumot jelentenek. Az udvar, a terasz, a kert tökéletes választás.


Kísérlet


A nyár olyan időszak, amelyik arra való, hogy elménket és testünket a legnagyobb mértékben megnyissuk, és kísérletezzünk. Vedd figyelembe, hogy mindenki másmilyen és tartsd ezt tiszteletben, amikor partnereddel arról beszéltek, hogy valami nagyon új dolgot szeretnél kipróbálni. A nyár annak az időszaka, amikor továbbfejlesztjük mindennapi technikáinkat, és megnyúlunk az új örömök felé. Ha a kísérletezéstől ideges leszel, vagy szorongsz, itt az ideje, hogy megkérdezd magadtól: mi az oka ennek. Könnyen lehet, hogy eljött az ideje a félelmeiddel való szembenézésnek, és annak, hogy le is küzdd azokat.


Időzítés


Ha reggel vagy este szoktatok inkább szeretkezni, akkor nyáron próbáljátok ki inkább a napfényes szexet! Tervezz egy izzasztó menetet dél körülre, amikor a Nap a csúcsponton van. Az a váratlan izgalom, amely abból fakad, hogy összekapcsolódunk ezzel az erősen férfias energiával, hozhat néhány forró pillanatot!

 

Előkészületek a szertartáshoz


Előre tervezd meg, melyik szobában, vagy a szabadban fogod tartani a szertartásodat. Gondoskodj róla, hogy kellemes hőmérséklet legyen. Ezt a Nyári szertartást napközben, teljes napsütésben ünnepeld. Gondolatban szándékod legyen világos.


Kellékek

- vörös vagy zöld gyertya
- faszén és gyógynövények: damiána, gyopár (szalmavirág), bazsalikom, szantálfa és mirha
- 1 pohár ital a kedvenc pezsgődből vagy borodból, esetleg trópusi gyümölcslé


A szertartás menete


Gyújtsd meg a gyertyát, és ülj olyan helyre, ahova süt a nap, vagy egy napsütötte hely közelébe. Először is a Nyár istennőjét és a Nap istenét kell segítségül hívnod, ezt az alábbi versike segítségével teheted meg:


"Téged hívlak, a nyár és a forróság szent istennőjét.
Téged, aki minden zöld és növekvő dolog teljes virágba borulásában
És teljes megvalósulásában leled örömödet. Ma arra kérlek, segíts a nyár dicsőségét megünnepelni. Téged hívlak, a nyár és a Nap szent istenét. Téged, aki a nyár forróságának és energiájának megünneplésére biztatsz.
Ma arra kérlek, segíts nekem (itt mondd el a célodat, vágyaidat) elérésében.
Szent istennő és isten, arra kérlek, legyetek ma itt, hogy áldásotokat adjátok 
A hamarosan létrejövő egyesülésünkre."


Ha elmondtad a fenti kérést, gyújtsd meg a gyógynövényeidet vagy füstölődet. Lélegezd be az energiákat. Most lazulj el, és hangolódjatok össze egymással. Igyatok néhány korty pezsgőt vagy gyümölcslét. Érintsd meg partneredet, és érezd a forróságot a bőrén. Érezd, mennyire vágyik rád, és mennyire vonz téged az Ő vágya. Ne siesd el, élvezd. Engedd meg magadnak, hogy érezd a szeretkezés/szex teljes élvezetét. Nagyon sok erő van benne, és ezek hozzád tartoznak. Érezd, milyen jól érzi magát minden testrészed a puha melegségben, amely most keletkezett a nemi szerveidben. Teljes mértékben élőnek érzed magad! Érezd, hogy ez a szexuális erő hogyan száguld át a testeden és a partnered testén.

A szándék


Amikor közel jársz az orgazmushoz, gondolatban próbáld szavakba önteni a céljaidat. Az orgazmus pillanatában pedig csak egyedül erre a célra gondolj, hagyd, hogy kirepüljön az Univerzumba. Az is jó, ha egy szimpla igen-t kiáltasz, vagy egy olyan szót, ami kifejezi vágyaidat, szándékaidat. Képzeld el, amint a szexuális energia elbocsátásának ereje szándékodat az istennő felé hajtja! Ha mindent jól csináltál, egy hatalmas energia- és hőhullámot kell érezned.


A szertartás befejezése


Élvezzetek egy kis csendes közös pihenőt. Ha szeretnétek, vegyétek fel a köntöst, vagy öltözzetek fel. Semmisíts meg és temess el minden megmaradt faszenet és gyógynövényt a cserépben. Oltsd el a gyertyát.

 

 

Stacey Demarco, A Nőiesség Varázsa
(Édesvíz Kiadó)

A szerelem mágiájának modern útmutatója sikereid kulcsa lesz szívügyeidben, akár egy randevőban reménykedsz, akár azt gondolod, hogy már megtaláltad igazi lelki társadat. Segít rálelni a beteljesülésre - a hálószobában és azon kívül is. Józan kapcsolati tanácsokat vegyít bizonyítottan hatásos mágikus technikákkal. A családalapításhoz készülődők is több varázslat, szertartás és meditáció közül választhatnak, amelyek a fogamzástól kezdve a növekvő babával való kötődés kialakításáig szinte minden témára kiterjednek, sőt a meddőség kezelésére és leküzdésére is javasolnak megoldást.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

15 rejtély a természetből, ami azt bizonyítja, hogy még mindig ismerjük eléggé a Földet

15 rejtély a természetből, ami azt bizonyítja, hogy még mindig ismerjük eléggé a Földet

Azt gondolhatnánk, hogy az emberi tudás a Földdel kapcsolatban átfogó és abszolút, és hogy már szinte mindent tudunk. Pedig ez nagyon nem igaz, kimondottan távol állunk a mindent tudástól, és ez a csodás világ tele van misztikusommal, mint amilyen a 15 igen ritka és hihetetlen természeti jelenség, amelyek ma is ámulatba ejtik a tudósokat és bennünket is.

Tovább »
Valami nem stimmel ezzel a rejtvénnyel - Mond meg te, hogy mi a hiba benne!

Valami nem stimmel ezzel a rejtvénnyel - Mond meg te, hogy mi a hiba benne!

Rengeteg online optikai illúzió van, amellyel igazán tesztelted az elmédet és a szemedet. Ezek az illúziók igencsak megdolgoztatják az agytekervényeidet! Különösen ez a trükkös feladat, ahol szemmel láthatóan valami nem stimmel, de vajon mi? Mond meg te! 

Tovább »
Mit láttál meg először a képen? - Megmutatja, ki is vagy valójában!

Mit láttál meg először a képen? - Megmutatja, ki is vagy valójában!

Ezt a tesztet egy olasz pszichológuscsoport állította össze, akik megfigyelték a tudatalatti oly különös működését, hogy bizonyos emberek mást látnak egy adott képre pillantva, mint mások. Te mit látsz meg először az alábbi képen? Egy koponyát? Egy csigát? Vagy esetleg egy térképet? Teszteld magad, mert a választásod sok mindent felfed rólad!

Tovább »

Kalkulátor

A főzés technikája

Minden nő életében eljön az a pillanat – sőt talán a férfiakéban is –, amikor fakanalat vesz a kezében és alkotni kezd a konyhában. Vagy legalábbis próbál. Mert a kezdőknek minden fogalom, még a legalapvetőbb is új, ám a receptek többnyire nem

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép