2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Nyári szexszertartás

E.R.

A nyár az az időszak, amikor minden a csúcsponton van. Az emberek ekkor töltik a legtöbb időt a szabadban, élvezve a meleget. A nyári szexnek tehát tükröznie kell magának a nyárnak a tulajdonságait. Tekintsd ezt az időt kifelé fordulónak, merésznek, nyitottnak, valamint élményeid betetőzésének.

 

Tippek nyári szexhez

Szabadban


Míg néhány hagyományos pogány szertartás magában foglal kint, a természetben zajló szexuális tevékenységet, sokan kényelmetlenül érzik magukat ettől az ötlettől. A nyár azonban ideális időszak arra, hogy felvedd a kapcsolatot a föld termékeny energiáival azáltal, hogy magán a földön szeretkezel. Elég meleg van, és a nyári éjszaka illatai és hangjai afrodiziákumot jelentenek. Az udvar, a terasz, a kert tökéletes választás.


Kísérlet


A nyár olyan időszak, amelyik arra való, hogy elménket és testünket a legnagyobb mértékben megnyissuk, és kísérletezzünk. Vedd figyelembe, hogy mindenki másmilyen és tartsd ezt tiszteletben, amikor partnereddel arról beszéltek, hogy valami nagyon új dolgot szeretnél kipróbálni. A nyár annak az időszaka, amikor továbbfejlesztjük mindennapi technikáinkat, és megnyúlunk az új örömök felé. Ha a kísérletezéstől ideges leszel, vagy szorongsz, itt az ideje, hogy megkérdezd magadtól: mi az oka ennek. Könnyen lehet, hogy eljött az ideje a félelmeiddel való szembenézésnek, és annak, hogy le is küzdd azokat.


Időzítés


Ha reggel vagy este szoktatok inkább szeretkezni, akkor nyáron próbáljátok ki inkább a napfényes szexet! Tervezz egy izzasztó menetet dél körülre, amikor a Nap a csúcsponton van. Az a váratlan izgalom, amely abból fakad, hogy összekapcsolódunk ezzel az erősen férfias energiával, hozhat néhány forró pillanatot!

 

Előkészületek a szertartáshoz


Előre tervezd meg, melyik szobában, vagy a szabadban fogod tartani a szertartásodat. Gondoskodj róla, hogy kellemes hőmérséklet legyen. Ezt a Nyári szertartást napközben, teljes napsütésben ünnepeld. Gondolatban szándékod legyen világos.


Kellékek

- vörös vagy zöld gyertya
- faszén és gyógynövények: damiána, gyopár (szalmavirág), bazsalikom, szantálfa és mirha
- 1 pohár ital a kedvenc pezsgődből vagy borodból, esetleg trópusi gyümölcslé


A szertartás menete


Gyújtsd meg a gyertyát, és ülj olyan helyre, ahova süt a nap, vagy egy napsütötte hely közelébe. Először is a Nyár istennőjét és a Nap istenét kell segítségül hívnod, ezt az alábbi versike segítségével teheted meg:


"Téged hívlak, a nyár és a forróság szent istennőjét.
Téged, aki minden zöld és növekvő dolog teljes virágba borulásában
És teljes megvalósulásában leled örömödet. Ma arra kérlek, segíts a nyár dicsőségét megünnepelni. Téged hívlak, a nyár és a Nap szent istenét. Téged, aki a nyár forróságának és energiájának megünneplésére biztatsz.
Ma arra kérlek, segíts nekem (itt mondd el a célodat, vágyaidat) elérésében.
Szent istennő és isten, arra kérlek, legyetek ma itt, hogy áldásotokat adjátok 
A hamarosan létrejövő egyesülésünkre."


Ha elmondtad a fenti kérést, gyújtsd meg a gyógynövényeidet vagy füstölődet. Lélegezd be az energiákat. Most lazulj el, és hangolódjatok össze egymással. Igyatok néhány korty pezsgőt vagy gyümölcslét. Érintsd meg partneredet, és érezd a forróságot a bőrén. Érezd, mennyire vágyik rád, és mennyire vonz téged az Ő vágya. Ne siesd el, élvezd. Engedd meg magadnak, hogy érezd a szeretkezés/szex teljes élvezetét. Nagyon sok erő van benne, és ezek hozzád tartoznak. Érezd, milyen jól érzi magát minden testrészed a puha melegségben, amely most keletkezett a nemi szerveidben. Teljes mértékben élőnek érzed magad! Érezd, hogy ez a szexuális erő hogyan száguld át a testeden és a partnered testén.

A szándék


Amikor közel jársz az orgazmushoz, gondolatban próbáld szavakba önteni a céljaidat. Az orgazmus pillanatában pedig csak egyedül erre a célra gondolj, hagyd, hogy kirepüljön az Univerzumba. Az is jó, ha egy szimpla igen-t kiáltasz, vagy egy olyan szót, ami kifejezi vágyaidat, szándékaidat. Képzeld el, amint a szexuális energia elbocsátásának ereje szándékodat az istennő felé hajtja! Ha mindent jól csináltál, egy hatalmas energia- és hőhullámot kell érezned.


A szertartás befejezése


Élvezzetek egy kis csendes közös pihenőt. Ha szeretnétek, vegyétek fel a köntöst, vagy öltözzetek fel. Semmisíts meg és temess el minden megmaradt faszenet és gyógynövényt a cserépben. Oltsd el a gyertyát.

 

 

Stacey Demarco, A Nőiesség Varázsa
(Édesvíz Kiadó)

A szerelem mágiájának modern útmutatója sikereid kulcsa lesz szívügyeidben, akár egy randevőban reménykedsz, akár azt gondolod, hogy már megtaláltad igazi lelki társadat. Segít rálelni a beteljesülésre - a hálószobában és azon kívül is. Józan kapcsolati tanácsokat vegyít bizonyítottan hatásos mágikus technikákkal. A családalapításhoz készülődők is több varázslat, szertartás és meditáció közül választhatnak, amelyek a fogamzástól kezdve a növekvő babával való kötődés kialakításáig szinte minden témára kiterjednek, sőt a meddőség kezelésére és leküzdésére is javasolnak megoldást.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

6 kevéssé ismert, de annál meglepőbb történelmi tény

6 kevéssé ismert, de annál meglepőbb történelmi tény

Nem könnyű feladat a történelmet kutatni, viszont rettentően izgalmas, hiszen a kutatók mindig találnak újabb és újabb leleteket vagy információkat. Gyakran sok-sok évvel később lelnek olyan bizonyítékokra, amik teljessé teszik a képet amellett, hogy totálisan meglepnek bennünket, mint ez a 6 kevéssé ismert történelmi tény! Talán még neked sincs fogalmad róluk!

Tovább »
Nem jól jel, ha nem látod a számokat a képeken! - Vizuális teszt

Nem jól jel, ha nem látod a számokat a képeken! - Vizuális teszt

Persze nem kell mindjárt megijedni, de ha egyáltalán nem, vagy csak nagyon-nagyon halványon látod a számokat a képeken, akkor nem árthat ellenőrzés céljából felkeresni egy szemészt. Lehet, hogy csak ideje lecserélned a szemüvegedet vagy éppen beszerezni egyet. Ez csupán egy játékos teszt, de segíthet rávilágítani arra, mennyire éles a szemed!

Tovább »
Milyennek látnak a férfiak? - Ebből a személyiségtesztből kiderül

Milyennek látnak a férfiak? - Ebből a személyiségtesztből kiderül

Ezt a tesztet egy francia pszichoanalitikus csoport állította össze, melyben semmi más feladatod nincs, mint kiválasztani azt a nőtípust, akivel a leginkább azonosulni tudsz. Ha ez meg van, akkor egyértelműen kiderül, mit látnak benned a férfiak, mi az, amivel megfogod az erősebbik nemet. Kíváncsi vagy rá? Akkor gyerünk, teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Fűszerlexikon

Évezredek óta segítőink a fűszernövények házipatikánkban és a konyhánkban is. Te tudod, melyik mire jó?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Katharine Wood

Horary asztrológus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Katharine Wood

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép