EZOTÉRIA

Bolygó jantrák

Szerző:
Szabó Anna
A bolygó jantrák a kilenc bolygó energiáját szimbolizálják, melyeket kifejezetten arra használnak, hogy a különböző bolygók negatív hatásait kiküszöböljék. A kilenc bolygó jantrának azonban nem csak asztrológiai szerepe van.

 

Ezek a bolygó energiákat hordozó képek tehát nem csak azok számára hasznos ábrák, akiknek a születési képletükben negatív hatások vannak, azoknak is segítség lehet, akik önmaguk fejlesztésén dolgoznak. Az vitathatatlan azonban, hogy Keleten, főleg Indiában széles körben elterjedt hiedelem, hogy ha valaki „rossz” csillagzat alatt születik, az a „káros” hatású bolygó jantra viselésével megelőzheti, vagy lecsökkentheti a nehézségeket az életében.

A jantrák

A jantrák olyan négyzetek, melyek egyenlő számú mezőre vannak felosztva. Mindegyik mezőbe egy-egy szám kerül úgy, hogy a számokat vízszintesen, függőlegesen, sőt átlósan is összeadva ugyanazt az eredményt kapjuk. A jantrák eredete a homályba vész, de nagy valószínűséggel Kínából, vagy Indiából jutottak el Európába. Keleten a bolygó jantrákat isteni energiák szimbólumaként tisztelik.

A bolygó jantrák a következők: Nap, Hold, Vénusz, Mars, Merkúr, Jupiter, Szaturnusz, Rahu és Ketu. Ha sikerült kiválasztanod a megfelelő jantrát, melynek energiájára szükséged van, akkor érdemes egy ábrát készíteni saját kezűleg, a megadott számkombinációk felhasználásával. Akár egy papírlapra is felrajzolhatod, de medálba is gravírozhatod. Bármilyen változat ugyanolyan jól működik.

Kattints egy képre és megtudod melyik jantrára van szükséged!

 

  

  

  

 

 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL