A Nagy Átváltozás XIV.

 

Stílus

Ildi fiatalos lendülete megköveteli a fiatalos ruhákat is, de persze nem túlzásba esve, hiszen két gyermekes anyuka. Szereti a szűk felsőket és a magas sarkú cipőket, általában nadrágot hord, de nem mindegy milyet, alkatához leginkább az egyenes szár előnyös.

Bálintfy Barbara stylist, Evelley Rita fodrász és Honfi-Brecska Márti sminkes segítségével átváltoztatunk néhány szerencsés Olvasót. Ha Te is szeretnél az átváltoztatottak között lenni, semmi mást nem kell tenned, csak írj egy levelet a palackposta@noiportal.hu e-mail címre, csatolj magadról egy képet, és sorold fel, hogy mi az, amiben nem vagy elégedett magaddal, és miben szeretnél átváltoztatni. A szerencséseket e-mailben értesítjük, hogy hol és miként történik a Nagy Átváltozás!


Aktuális szettünket utcai viselethez alakítottuk, bár némelyik viselet esti programokhoz is tökéletes.

A szűkszárú farmer igazán fiatalos, az állatmintás blúz pedig dögös és nőcis. Így a kettő kiegyenlíti egymást. A derekára tekert öv kiemeli vékonyságát és megdobja a szettet. Mivel Ildi kistermetű, megemeli és optikailag nyújtja a lábait.

Világos csőfarmer (Tally Weijl) 12.590 Ft
Állatmintás blúz (Tally Weijl) 6.490 Ft
Széles öv (Tally Weijl) 2.590 Ft
Antik hatású karkötők (New Yorker/Accessories) 1.090 Ft
Fűzős szandál (Deichmann) 5.990 Ft



Ez a szett igazi rohangálós cucc a hétköznapokra. Lezser, kényelmes, mégis nőies. A hosszított ing övvel, színvilága és fazonja miatt fiatalos és kényelmes viselet, a mélyebb dekoltázs és az öv nőiességet visz a darabba. A szűk farmer és magas sarok vagányabb külsőt ad Ildinek.

Világos csőfarmer (Tally Weijl) 12.590 Ft
Csíkos ing, övvel (C&A) 5.990 Ft
Fűzős szandál (Deichmann) 5.990 Ft



Ez a sötétkék, egyenes szárú farmer tökéletes választás Ildi számára, eltereli a figyelmet a csípőről és combról. Fazonjának és színének köszönhetően karcsúsít. A csőfelső bővebb fazonja nem engedi láttatni a pocit, de kiemeli a melleket. Fiatal, szexis, mégis visszafogott külsőt kölcsönöz.

Sötétkék, egyenes szárú farmer (New Yorker/Amisu) 8.590 Ft
Állatmintás csőtop (New Yorker/Amisu) 3.690 Ft
Fekete, szegecses szandál (Deichmann) 6.990 Ft


Haj

Ildi haját egy világosbarna kontúrral megdobtuk, ettől dúsabbnak látszik az amúgy nem túl erős szálú haja. Lépcsőzetes fazont kapott, majd laza hullámokat, melyek szintén erősítik a hajat, mely ezáltal optikailag dúsabbnak hat.

Smink

Ildi sminkjénél a fő szempont a szem hangsúlyozása volt. Ezért olyan színeket használt sminkesünk, amelyek leginkább kiemelik szeme kékségét. A sminkben a rózsaszín dominál, ami szintén nagyon fiatalos, üde külsőt kölcsönöz. Az alapozó vékonyan került az arcra, az alsó szempillák tövében grafitos ceruzát satíroztunk el. A szemhéjra a rózsaszín mellé egy kevés halványlila is került. A rózsaszín egy mályvásabb árnyalatát használtuk pirosításra és egy hasonló gyöngyházas szájfény került az ajkakra.

Ildi az átváltoztatásról

„Nagyon köszönöm mindenkinek a segítőkészséget! Barbarának a ruhákat: fiatalos és egyben elegánsak, kényelmesek voltak! A hajam kihívás volt a lányoknak, de fantasztikus lett! Nagyon örülök, hogy végre olyan frizurám van, ami illik az egyéniségemhez. A sminkem szolid, kiemeli a szemem. Sajnos itthon gyakorolnom kell a sminkelést is és a hajformázást is!
Hálás vagyok a tanácsokért, amiket kaptam: öltözködés, smink, és főleg a hajápolásra vonatkozóan! Nagyon jól éreztem magam, teljesen kikapcsolódtam és feltöltődtem.

Sok sikert kívánok a kis csapatnak a munkában és a magánéletben egyaránt!”

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL