FOGYÓKÚRA

Adj le egy ruhaméretet diéta vagy mozgás nélkül

Szerző:
Szabó Anna
Sürgősen szeretnél néhány kilótól megszabadulni, de se időd, se energiád diétázni vagy tornázni. Most eláruljuk, hogyan adhatsz le pár kilót, és mutathatsz optikailag karcsúbbnak anélkül, hogy akár a kisujjadat is megmozdítanád.

 

Növeld a volument!


Nem kell visszatérni a 80-as évekbe, de nyugodtan tupírozhatod a hajadat. De vigyázz, mielőtt még úgy néznél ki, mint Amy Whinehouse, hagyd abba. Puha hullámokkal dobd fel a hajad, emeld ki veled a járomcsontodat és a szemedet, így senki sem fogja figyelni, ha kicsit nagyobb a popsid a kelleténél.

A fény trükkje


A sötétebb bőrtónus kilókkal kevesebbnek mutat. Néhány specialista szerint érdemes a problémásabb testrészekre sötétebb alapozót vagy önbarnítót fújni. Így vékonyabbnak tűnhetsz torna nélkül is.

Nagy batyu


Felejtsd el a kisméretű retikülöket, a clutch-okat. Ugyanis köztudott, hogy minél kisebb a táskád, annál nagyobbnak tűnsz. Ez fordítva igaz. Minél nagyobb táskát cipelsz, optikailag annál vékonyabbnak tűnsz. Ha lehet, a karodon hord, így a hatás még jobb.

Egy jó fürdő


Lesd el a celebek trükkjét. Ülj be egy kellemes, tengeri sós fürdőbe. Mivel a só kivonja a szervezetből a vizet, ezért vékonyabbnak jóval fogsz látszani. Ráadásul a bőrt is feszessé varázsolja.

Tökéletes testtartás


Húzd ki magad és állj egyenesen, így máris laposabb a hasad. A gerincednek is jót tesz, amellett a hasizmodat is erősíti. Soha ne görnyedj össze!

Magas sarok


Ha meg tudod tartani az egyensúlyodat igazán magas sarkakon, válassz olyan cipőket, melyeknek platform talpa van. Ebben magasabbnak és vékonyabbnak tűnhetsz, a vádlidon az izmok jobban látszanak.

Csíkok


Már hallottuk egy párszor, de nem feltétlenül igaz. Ami igazán karcsúsít, azok a harántcsíkok. Ha lehet, olyan színeket szerezz be, ami nem túl hivalkodó.

Vágd le


Ne a kilóktól akarj gyorsan megszabadulni, mert annak egy idő után farkaséhség lesz az eredménye. Helyette inkább koncentrálj a hajadra! Vágass egy klassz fazont, de vigyázz, ne legyen túl rövid sem. A fodrász kerülje a puha vágásokat, a lágy frufrukat, rakass hűvösebb árnyalatot a hajadba, hogy a melegebb tónusok még melegebbnek tűnjenek, melytől ragyogó lesz a hajad és mindenki azt fogja csodálni.

Trükkös vonalak – fűző


Mióta Gwyneth Paltrow felfedte, hogy karcsúsító fűzőt és alsót, vagy kombinát hord, mely „egyben” tartja, azóta más sztároknak sem kellemetlen a ruha alól néha kilibbenteni a karcsúsító ruhadarabot.. Jó pár kilót lecsal rólad és még mozognod sem kell. Ha Gwyneth-nek jó, neked is jó lesz.

A kis fekete


A kétségbe estél? Azonnal ásd elő a szekrény mélyéről a kis feketédet. Minden sötét szín vékonyít, ha a fazon is jó, akkor a sziluetted tökéletes lehet. Akár még csokit is majszolhatsz a nagy esemény előtt.

Az a csodálatos szempár


A szemedet nyugodtan sminkelheted erősebben, így a figyelem a szemedre irányul és nem a kilókra. A tokát is ki lehet iktatni, ha a szádra csak egy natúr színű rúzst kensz és a szemedet szempillaspirállal is kihangsúlyozod.

A jó farmer


A sötét, hosszú, enyhén bővülő szárú farmer, azt a hatást kelti, mintha a lábad sosem érne véget. Vegyél hozzá egy magas sarkút, így vékonyabbnak és magasabbnak fogsz tűnni.

Napszemüvegen át


A szögletes vagy négyzet alakú napszemüveg a kerek arcot vékonyítja. Itt is igaz, minél nagyobb annál jobb. Az egész arcot filigránabbnak láttatja.

Árnyékolás


Az arccsontodat és a kulcscsontokat egy bronzosító vagy pirosító segítségével színezd barnábbra, mint a természetes bőrszíned, így tuti kisebbnek és vékonyabbnak fogsz látszani. Csak ne vidd túlzásba, ne legyen szembeötlő a színkülönbség.

Vagyonkezelés


Amit nem szeretsz magadon és inkább elrejtenéd, burkold sötét, egyszínű ruhába, ami tetszik és szeretnéd kihangsúlyozni, azt színes, mintás, világos anyaggal fedd el, hogy kihangsúlyozd. Ez ilyen egyszerű.

 






Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL