A Nagy Átváltozás XIII.

 

Stílus

Mint már említettem, Erika kimondottan fiatalos, szereti a színes, szűkebb felsőket, nőies holmikat, mégsem érzi, hogy az igazán ő lenne. Szűk nadrágot nem szokott hordani, pedig kellene. Kicsi filigrán alkatán, szinte minden tökéletesen áll.


Aktuális szettünket leginkább utcai viselethez alakítottuk, de egy-két szettünk „kétéltű” akár nappal, akár este is viselheti.

Bálintfy Barbara stylist, Szávics Tímea fodrász és Honfi-Brecska Márti sminkes segítségével átváltoztatunk néhány szerencsés Olvasót. Ha Te is szeretnél az átváltoztatottak között lenni, semmi mást nem kell tenned, csak írj egy levelet a palackposta@noiportal.hu e-mail címre, csatolj magadról egy képet, és sorold fel, hogy mi az, amiben nem vagy elégedett magaddal, és miben szeretnél átváltoztatni. A szerencséseket e-mailben értesítjük, hogy hol és miként történik a Nagy Átváltozás!


Öltözködési szettek

A szűkszárú nadrág tökéletes választás Erika számára. Megmutatja, vékony, formás lábait, a magas sarkú cipő pedig még kecsesebbé teszi, amellett, hogy magasabb is benne. A felső igazából majdnem minden testalkatra jó, így Erikán is remekül áll.


Szürke csőnadrág (Pimkie) 4.490 Ft
Állatmintás felső, nyakba köthető (Tally Weijl) 6.890 Ft
Szegecses szandál (Deichman) 7.990 Ft



A szaggatott világoskék farmer dögös és fiatalos, bátran hordhatja, hiszen vékony alkatát egyáltalán nem erősíti. A mintás felső színvilága miatt, finom hatást kölcsönöz, az öv kiemeli vékony derekát és dús kebleit. A színes szandál színvilágában is passzol a szereléshez.


Világos, szaggatott csőnadrág (Tally Weijl) 12.590 Ft
Mintás etno hatású felső (New Yorker/Amisu) 4.290 Ft
Farmermellény (New Yorker/Fishbone) 5.990 Ft
Narancsszínű öv (Tally Weijl) 1.960 Ft 1.960 Ft
Színes, kígyóbőrhatású szandál (Deichman) 7.990 Ft



A hippi stílus amellett, hogy divatos jól passzol Erikához. A sárga szín jól megy a sötétebb tónusú bőréhez, a rojtos mellény a szolidabb felsőt extrémebbé, vagányabbá varázsolja. A barna szintén harmonizál a bőrszínével.

Világos, szaggatott csőnadrág (Tally Weijl) 12.590 Ft
Sárga felső (New Yorker/Amisu) 4.290 Ft
Rojtos bőrmellény (New York/Amisu) 11.990 Ft
Barna szandál (Dechman/Bronx) 19.990 Ft




Az én kedvencem ez a szett volt. Tipikus példája az egyszerű és nagyszerű viseletnek. Semmi flanc, semmi plusz, mégis nőies, a bermudának és a farmermellénynek köszönhetően fiatalos. A zöld és mélykék kombinációja pedig remekül kiegészítik egymást, harmonizálnak. Az „egyhangúságot” az élénk színekkel variált szandál töri meg.

Sötétkék bermuda (New Yorker/Fishbone) 6.990 Ft
Zöld felső (New Yorker/Amisu) 4.290 Ft
Sötétkék farmermellény (New Yorker/Fishbone) 5.990 Ft
Színes szandál (Deichman) 5.990 Ft


Smink

Erika zöld szeméhez lilás árnyalatú szemhéjpúdert használt sminkesünk, ami nagyon jól kiemeli a szeme színét. Ezért a kontúrhoz is lilát használt, de a sötétebb hatás érdekében grafitszürke ceruzával satírozta el. Egy erősebb, narancsos szín került a pupilla fölé, a szemzugba pedig egy csillogó barackos árnyalat. A pirosító hidegebb árnyalatú, mely a járomcsonttól a fültő irányába halad. Szájára egy rúzsecset segítségével került fel a rúzs.

 

Erika az átváltozásról

"Nagyon hálás vagyok nektek, amiért ilyen segítőkészek voltatok velem, mind az öltözködés, mind a smink és frizura elkészítésénél. Rengeteg ötletet és tapasztalatot szereztem minden téren. Külön kiemelném Tímeát aki rendkívüli módon próbálta elérni elvárásaimat, amit nagyon köszönök.Nagyon jól éreztem magam a Barbara által összeállított ruhákban, kényelmes, divatos viseletek. A sminkem remek volt, nagyon tetszett, sokan megjegyezték a változást.Mindenkinek köszönöm a segítséget, a tanácsokat amivel elláttak, igérem megfogadom. Jó volt ezzel a kis csapattal együtt dolgozni.


Nagyon köszönöm: Erika"

 


 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL