Kuthumi mester

 

A sárga fénysugár
Kuthumi mester


„Bölcsesség és megvilágosodás”

A Második sugár az isteni bölcsesség, szeretet és megvilágosodás energiáját testesíti meg, általa kapunk beavatást az Isteni Tervünk kivitelezéséhez szükséges tudáshoz, megvilágosodáshoz. A sugár ereje Isten szeretetét és bölcsességét közvetíti a szellemi világosságra és tudásra, összekapcsolva az Isten szívében megszülető bölcsesség forrásával. Harmonizálja a szív és elme közti kapcsolatot. A sugár feloldja az elme fátylat, a szellemi vakságot és sötétséget. A sárga fénysugár által feloldhatjuk elménket korlátozó hiedelmeket, hogy meglássuk és megértsük a nagy egész összefüggéseit, az igazságot és életünk célját. Felszabadíthatjuk a bennünk rejlő isteni tudást és intuíciók általi ismeretszerzés képességét.

Miben segíthet Kuthumi mester?

Kuthumi mester segít abban, hogy az emberiség felismerje életfeladatát, felvállalja küldetését és megtalálja helyét az új szerkezetű világban. Felkészíti az egyént arra, hogy elfogadja önmagát, segíti kiteljesedését, segít összekapcsolódni azokkal az új energiákkal, melyek most folyamatosan zúdulnak a földre és megteremtik az új világot, az új Földet.
Meditációkon, beavatásokon keresztül a végtelen és feltétel nélküli szeretet fényenergiája által átalakítják energiarendszereidet, szervezetedet úgy, hogy az minél több fényt tudjon tárolni, kisugározni és rajtad keresztül a földnek átadni.

Vissza a kártyalapokhoz>>> 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL