FÉSZEK

Top 5 titok a szexi hálószobáért

Szerző:
Szabó Anna
Ágyban töltöd életed egyharmadát (szereted nem szereted – sajnos, ez tény). Miért ne formálhatnád a saját egyéniségedre, vagy éppen s szexuális életed felvirágoztatására? Összeállításunkból megtudhatod, hogyan tehetsz szert igazán szexi hancurlakra, mely semmi esetre sem giccses, de biztosan hangulatos.

 

1. A falakon és a padlón is a kényelemért

Egy szép hálószoba nem pusztán a kényelemről szól, de ez az elsődleges feladat, amit be kell töltenie. És ennek megteremtése a falakkal és a padlókkal kezdődik. Először fesd szürkére vagy babakékre, de mindenképpen olyan színt válassz, mely a színspektrum tompított végére esnek. Ha ezzel elkészültél, jöhetnek a szövetek.

A függöny lehetőség szerint érjen hosszában a plafontól a padlóig – ez meghosszabbítja a szobát, és a mennyezet is magasabbnak látszik. Igazán intimmé teheted hálódat, ha világosabb függönnyel elszeparálod a az ágyatokat. A szőnyeg legyen puha és süppedős, mivel ez lesz az első dolog, amit ébredés után megérint a lábad – gondolkodj elsősorban plüssben és birkaszőrben.

 

2. Vond be luxussal az ágyadat

A következő tétel, amire mindenképpen ruházz be: az ágyneműhuzat. Legyen annyira kedvedre való mind tapintásra, mind színre, hogy állandóan „bebújásra” csábítson. Ne feledd: a jó minőség nem feltétlenül kerül sokba, és fordítva.

Az ideális paplan és párna kiválasztása is fontos kérdés, és bár ez nem feltétlenül tartozik a lakás dekorációjához, de mindenképpen megér egy kis kitérőt. A választásnál tartsd szem előtt, hogy milyen meleg és milyen súlyú darabokat kedvelsz. Legyen-e fényes és selymes, vagy puha a huzata. Feltétlenül, szükséged van-e hipoallergén darabokra.

 

 

3. Szeresd a világítást

Hogy mit értek ez alatt? Az összeillő lámpák a kis asztalokon eszményiek, de merj bevállalni egy kis eklektikát. Legyen a szoba terén belül tompább és erősebb világítás, amit a plafonról függő lámpák, beépített spotok és állólámpák variálásával érhetsz el.

 

 

4. A szállodai szoba stílusa
a kiváltságosság érzetéért

Tegyél a hálód egyik sarkába egy széket, ezzel eleve elérheted, hogy nagyobbnak tűnjön a hely, arról nem beszélve, hogy ide nyugodtan le is dobhatod a ruháidat, ha épp nincs kedved elpakolni.

Ha nagyobb a szobád még akár azt is megteheted, hogy az ágy végébe egy kis kárpitozott padot, vagy akár egy mini-kanapét helyezel el pár székkel. Így valóban olyan lesz, mint a jól berendezett szállodai luxuslakosztályban lennél. Arról nem beszélve, hány hancúrozásra alkalmas helyet hoznál ezzel létre…

 

 

5. Habzsoljon a szemed is

Amikor felébredsz, szép dolgokat akarsz látni. Lehet, hogy ez fali kép, székre terített antik takaró, vagy a nagyi gyönyörű selyemsála… de ha a kedvenc táskád és cipőd azt se bánd. A lényeg, hogy amikor reggel kinyitod a szemed, olyanra essen az első pillantásod, ami megmosolyogtat – ne suvaszd el a kincseidet a szekrény aljába!


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL