2017. november 21. - Olivér
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. november 21. - Olivér
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Angyalszárnyak és a fénytest

Herceg Petra

Azt szoktuk gondolni, hogy a fénytest valami olyasmi, ami tőlünk elkülönülve és rajtunk kívül létezik. Valami olyasmi, amelyet a felkészülés hosszú, fáradságos évei alatt kell kifejlesztenünk. Ez tévedés.

 

Valójában fénytestünket végig magunkon viseltük, csak nem ismertük fel a különböző nehéz álruhák alatt, amiket eónok óta hordunk. Fénytestünk újrafelfedezéséhez csak annyit kell tennünk, hogy eltávolítjuk az idők során rárakódott rétegeket, hiszen elérkezett az idő, hogy kiszabadítsuk őket.

Szárnynyitogatók

Az angyalszárnyak természetesen a fénytest és a csakráinkból kiáramló energia tökéletes egyensúlyát jelenítik meg. Néhány ember még mindig furcsának talál minket, amikor nyíltan szárnyakról beszélünk, de azok igenis ott vannak. Aki akarja, energiamezőknek is felfoghatja őket, amik a hát közepéről, az úgy nevezett szárnyterületről áradnak ki a lapockák irányába. Nincsenek tollak, bár néha úgy is tűnhet. Inkább szivárványosan lángoló, ragyogó, lüktető, csillogó energiaként jelenik meg. Az angyali ébredés során vannak gyógyítók, akik szárnyitogatóként szolgálnak. Látják a szárnyakat, így segíthetnek kinyitni őket, hiszen a szárnyak néha be vannak ékelődve, valahogy úgy, mint egy benőtt lábköröm, és ez bizony legalább olyan fájdalmas.

Érdekes szárnyak

Az életen átvezető nehéz utazás során szárnyainkat általában csak fel kell borzolni egy kicsit. De van néhány különleges eset is. Van, hogy valakinek fejjel lefelé állnak a szárnyai, de olyan is akad, akinek két pár szárnya van. Egy külső fekete és egy belső arany. Talán ők még nem kötelezték el magukat teljesen a fény mellett. Akinek tündér ősei vannak, általában óriási, finom, törékeny fátyolszárnyakat örököl. Aztán vannak lepkeszárnyúak, akiknek magas frekvencián vibráló energiájuk van. És persze néha találkozhatunk bukott angyalokkal is, akiknek gyűrött, fekete, hegyes szárnyaik vannak. A szárnyak sokkal fontosabbak annál, mint amennyit eddig tudtunk róluk. Lehet, hogy a közeljövőben a gyógyítás egészen önálló ága fejlődik ki, amely a szárnyakra koncentrál majd. Már vannak közöttünk szárnygyógyítók.

A szárnyak állapota sok mindent elárul

A szárnyak kiváló jelzői annak, milyen állapotban van éppen tudatosságunk. Gond nélkül siklik az arany sugár hullámain, vagy a változás szelein hánykolódik éppen. Figyeljetek tehát rájuk, és gondoljatok rájuk hálával, hiszen kiegyensúlyozzák léteteket, és megóvnak attól, hogy hasra essetek. Ne feledjétek, hogy régen talán nem volt biztonságos nyíltan vállalni angyal mivoltunkat ezen a bolygón, és ezért kezdtük felölteni az ítélkezés és tagadás nehéz köpenyeit, eltakarni fénytestünket. De az idők megváltoztak, a bolygó új módon működik. Új isteni rendelkezés van érvényben. Most akár fontos számotokra a biztonság, akár nem, a legbiztonságosabb, ha nyíltan vállalod angyali mivoltodat!

Miután angyali jelenléteddel összeolvadtál, léted minden szintjén mély változások következnek majd be. Először a felismerés pillanatai jönnek, mintha hosszú szendergésből ébrednél, ami így is van. A felismeréseket gyakran az emlékezés könnyei követik. Az emlékek feltárják, kik is vagyunk valójában, és miért jöttünk erre a bolygóra, és ezen túl képes leszel életed minden területét felsőbbrendű tisztasággal vizsgálni. A teljesebb megértés bölcsessége megkönnyíti korábban megoldhatatlannak tűnő problémáidat is. Fizikai szinten is roppant változásokat tapasztalsz majd. Egyre gyönyörűbb leszel, ahogy a szeretetet és teljességet sugárzol, és az időtlenség aurája vesz körül.

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Frizurák korosztályokra szabva - Máris fiatalabbnak tűnsz!

Frizurák korosztályokra szabva - Máris fiatalabbnak tűnsz!

Sok nő hosszú ideig növeszti a haját, hogy aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve levágja rövidre, majd ismét hosszú hajról álmodozzon. Ez olyan helyzet, amely minden nő számára ismerős. Most azonban megtörheted ezt az ördögi kört, hiszen sok példát láthatsz arra, hogy a rövid frizura minden korosztálynak remekül áll.

Tovább »
8 jel az arcon, amely betegségre utalhat - Soha ne vedd félvállról!

8 jel az arcon, amely betegségre utalhat - Soha ne vedd félvállról!

Az arcodon megjelenő tűnetek a legnyilvánvalóbbak, ha valami nincs rendben a szervezeteddel. Az emberi test hihetetlen, minél gyakrabban nézel tükörbe, annál könnyebben észreveheted a változást.  A legtöbb esetben a jelek mögött, a megfelelő étrend hiánya, allergia vagy a genetika áll. De ha azok azelőtt nem voltak ott, lehet, hogy egészségügyi probléma tünetei. 

Tovább »
Mire van szüksége a kapcsolatodnak? - A szerelmi talizmánok üzenetéből megtudod!

Mire van szüksége a kapcsolatodnak? - A szerelmi talizmánok üzenetéből megtudod!

Érdekes és izgalmas talizmánokat gyűjtöttünk össze a szerelemmel, nőiséggel és szexualitással kapcsolatban. Ezeket a több ezer éves mágikus eszközöket a szerelem beteljesüléséért, gyermekáldásért, és sok egyéb szerelemmel kapcsolatos célok elérésére használták.

Tovább »

Kalkulátor

Milyen vagy a kínai horoszkóp szerint?

Megtudhatod, hogyan gondolkodnak a kínaiak személyiségedről, ha kiválasztod, melyik jegyben születtél.

Még több kalkulátor »

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép