2018. február 18. - Bernadett
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 18. - Bernadett
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Angyalszárnyak és a fénytest

Herceg Petra

Azt szoktuk gondolni, hogy a fénytest valami olyasmi, ami tőlünk elkülönülve és rajtunk kívül létezik. Valami olyasmi, amelyet a felkészülés hosszú, fáradságos évei alatt kell kifejlesztenünk. Ez tévedés.

 

Valójában fénytestünket végig magunkon viseltük, csak nem ismertük fel a különböző nehéz álruhák alatt, amiket eónok óta hordunk. Fénytestünk újrafelfedezéséhez csak annyit kell tennünk, hogy eltávolítjuk az idők során rárakódott rétegeket, hiszen elérkezett az idő, hogy kiszabadítsuk őket.

Szárnynyitogatók

Az angyalszárnyak természetesen a fénytest és a csakráinkból kiáramló energia tökéletes egyensúlyát jelenítik meg. Néhány ember még mindig furcsának talál minket, amikor nyíltan szárnyakról beszélünk, de azok igenis ott vannak. Aki akarja, energiamezőknek is felfoghatja őket, amik a hát közepéről, az úgy nevezett szárnyterületről áradnak ki a lapockák irányába. Nincsenek tollak, bár néha úgy is tűnhet. Inkább szivárványosan lángoló, ragyogó, lüktető, csillogó energiaként jelenik meg. Az angyali ébredés során vannak gyógyítók, akik szárnyitogatóként szolgálnak. Látják a szárnyakat, így segíthetnek kinyitni őket, hiszen a szárnyak néha be vannak ékelődve, valahogy úgy, mint egy benőtt lábköröm, és ez bizony legalább olyan fájdalmas.

Érdekes szárnyak

Az életen átvezető nehéz utazás során szárnyainkat általában csak fel kell borzolni egy kicsit. De van néhány különleges eset is. Van, hogy valakinek fejjel lefelé állnak a szárnyai, de olyan is akad, akinek két pár szárnya van. Egy külső fekete és egy belső arany. Talán ők még nem kötelezték el magukat teljesen a fény mellett. Akinek tündér ősei vannak, általában óriási, finom, törékeny fátyolszárnyakat örököl. Aztán vannak lepkeszárnyúak, akiknek magas frekvencián vibráló energiájuk van. És persze néha találkozhatunk bukott angyalokkal is, akiknek gyűrött, fekete, hegyes szárnyaik vannak. A szárnyak sokkal fontosabbak annál, mint amennyit eddig tudtunk róluk. Lehet, hogy a közeljövőben a gyógyítás egészen önálló ága fejlődik ki, amely a szárnyakra koncentrál majd. Már vannak közöttünk szárnygyógyítók.

A szárnyak állapota sok mindent elárul

A szárnyak kiváló jelzői annak, milyen állapotban van éppen tudatosságunk. Gond nélkül siklik az arany sugár hullámain, vagy a változás szelein hánykolódik éppen. Figyeljetek tehát rájuk, és gondoljatok rájuk hálával, hiszen kiegyensúlyozzák léteteket, és megóvnak attól, hogy hasra essetek. Ne feledjétek, hogy régen talán nem volt biztonságos nyíltan vállalni angyal mivoltunkat ezen a bolygón, és ezért kezdtük felölteni az ítélkezés és tagadás nehéz köpenyeit, eltakarni fénytestünket. De az idők megváltoztak, a bolygó új módon működik. Új isteni rendelkezés van érvényben. Most akár fontos számotokra a biztonság, akár nem, a legbiztonságosabb, ha nyíltan vállalod angyali mivoltodat!

Miután angyali jelenléteddel összeolvadtál, léted minden szintjén mély változások következnek majd be. Először a felismerés pillanatai jönnek, mintha hosszú szendergésből ébrednél, ami így is van. A felismeréseket gyakran az emlékezés könnyei követik. Az emlékek feltárják, kik is vagyunk valójában, és miért jöttünk erre a bolygóra, és ezen túl képes leszel életed minden területét felsőbbrendű tisztasággal vizsgálni. A teljesebb megértés bölcsessége megkönnyíti korábban megoldhatatlannak tűnő problémáidat is. Fizikai szinten is roppant változásokat tapasztalsz majd. Egyre gyönyörűbb leszel, ahogy a szeretetet és teljességet sugárzol, és az időtlenség aurája vesz körül.

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Felismered az állatokat a nyomaik alapján? - Lássuk, mekkora állati nyomozó vagy!

Felismered az állatokat a nyomaik alapján? - Lássuk, mekkora állati nyomozó vagy!

Azt vallod, hogy igazi állatbolond vagy? Akkor gyere és törj Ace Ventura babérjaira, mutasd meg mekkora állatmániás vagy és hogy ott rejlik-e benned Sherlock Holmes is a remek megfigyelő képességeivel! Vajon képes vagy minden állat lábnyomát felismerni?

Tovább »
Melyik napra esett a születésed? - Árulkodik személyiséged kardinális pontjairól

Melyik napra esett a születésed? - Árulkodik személyiséged kardinális pontjairól

A személyiségjegyeinkre sok minden hatással van, ezek közül az egyik az, hogy amikor megszülettünk, éppen milyen nap volt. Valóban meg vannak benned e tulajdonságok? Esetleg a párod születésének napja hogyan befolyásolhatja a leendő kapcsolatotokat? Keresd ki, melyik napon születtél, majd olvasd el a jellemzést magadról, és a jelenlegi vagy jövőbeni párodról!

Tovább »
Érzelmi sebeid vannak? - Gyógyítsd be az őket 5 lépésben!

Érzelmi sebeid vannak? - Gyógyítsd be az őket 5 lépésben!

Életünk során számos érzelmi és pszichológiai trauma ér bennünket. Ezek múltunk részei, és tudatosan talán nem is gondolunk rájuk. Ám hatásuk valóságos: a negatív hangulat, az ok nélküli érzelmi kitörések okozói. Olyan cselekvésre sarkalhatnak, melyeket később megbánunk és szégyelljük magunkat. Lehetséges ezeknek a sebeknek a begyógyítása? Igen, még pedig 5 lépésben. 

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító angyali üzenetek

Válaszd ki az aktuális problémádat, és olvasd el, mit üzennek számodra az Angyalok. Meglátod, angyali tanácsaik segíteni fognak, és hamarosan másképpen látod majd a dolgokat!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Gáti Dóra

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Gáti Dóra

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép