A harmadik szemifóra

 

A harmadik szemifóra
„Adonáj Tzaboth”

A harmadik szemifóra szerint Isten neve: Adonáj Tzabaoth. Ez a szent név a négy szél hatalmához, valamint a holt lelkekhez kapcsolódik. Ez szintén egy fontos védő talizmán.

Ha ezt a szemifórát választottad, az több mindent jelenthet, mivel a holt lelkek birodalmával van kapcsolatban. Előfordulhat, hogy gyász időszakát éled, és nehezen engeded el azt a szerettedet, akinek a lelke elköltözött egy másik világba. Ez a szemifóra egyrészt segíti a gyász folyamatát, az elengedést, másrészt, ha úgy érzed, nem sikerült elbúcsúznod, vagy valamit szeretnél még mondani neki, akkor a harmadik szemifóra segítségével megteheted. Meditáció közben mondd ki háromszor ezt a szemifórát, majd tedd hozzá az üzenetedet, amit el szeretnél juttatni az adott személy lelkéhez. Bízhatsz benne, hogy meg fogja kapni az üzenetet.

Ez a szemifóra védő talizmánként is ismeretes. Segítségedre lehet akkor is, ha úgy érzed köztes lét lelkei, vagy ártó szellemek zargatnak. Amikor azt érzed, a közeledben van egy ártó szellem, vagy köztes létben ragadt lélek, mondd ki a harmadik szemifórát hangosan, és addig ismételd, amíg azt nem érzed, hogy eltávoztak.

Vissza a szemifórákhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL