A második szemifóra

 

A második szemifóra
„Jeseraje”

A második szeimifóra szerint Isten neve Jeseraje, amely az Eheieh Asher Eheieh, az Isten által Mózesnek az égő bokorban feltárt név torzult, vagy rövidített alakja lehet. Jelentése: „Isten kezdet és vég nélkül”. Ezt a szent nevet is fémlapra vésve használták az Ókorban talizmánként.

Ha ezt a szemifórát választottad, akkor az angyalok segítségére van szükséged. Olyan kívánság, vagy vágy van a szívedben, melyet nem tudsz, vagy nem mersz senkivel megosztani. Ezt a szemifórát tehát olyan kérések, titkos vágyak teljesítésére alkalmazható, melyek nagyon mélyen vannak eltemetve a lelkünk mélyén. Írd fel ezt a szemifórát egy lapra, és tedd ki a lakásodban egy olyan helyre, ahol csak te láthatod. Ha nem egyedül élsz, akkor az ágyad mellé helyezz el egy dobozt, és abban tárold. Ezt a dobozt rejtsd el, hogy ne találhasson rá senki más rajtad kívül. Ha magadnál hordod talizmánként, az is hatásos, mert ereje segíti a vágyad beteljesülését, ezen kívül jelenléte folyamatosan emlékeztet titkos célodra.

A talizmán felrajzolásán, vagy magadnál hordásán túl azonban a név hangos kiejtésére is szükség van. Ha szeretnéd, hogy kérésed meghallgatásra találjon, naponta többször hangosan ejtsd ki ezt a szent nevet, a második szemifórát. A név hangos kimondása erőt ad a vágyad

Vissza a szemifórákhoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL