Első szemifóra

 

Első szemifóra
„Jove”

Az első szemifóra szerint Isten neve YHVH, kiejtve: Jove, mely a Jehova torzult, esetleg rövidített alakja lehet. Ez egy négy betűből álló szent tetragram, melyet fémlapra vésve használtak az Ókorban.

Ha ezt a szemifórát választottad, akkor valószínűleg nagy bajban vagy, és nem látod a kiutat szorult helyzetedből. Ezt a nevet ugyanis csak a szörnyű szükség pillanataiban ejtik ki, amikor minden elveszettnek tűnik, vagy akár az élet forog kockán. Ezt a szemifórát akkor is hatásosan lehet alkalmazni, ha valamilyen súlyos probléma megoldásához kérsz isteni segítséget vagy közbenjárást. Érdemes felírnod ezt a négy betűt egy lapra, és kitenni a lakásodban olyan helyre, ahol minden nap látod. Ha félsz valakitől, vagy rettegésben élsz, akkor viseld magadnál. Ez a szemifóra meg fog védeni a gonosz erőktől.

A talizmán felrajzolásán, vagy magadnál hordásán túl azonban a név hangos kiejtésére is szükség van. Amikor bajban vagy, akár hangosan, vagy ha nem megoldható, akkor magadban, mondd ki többször az első szemifórát.


Vissza a szemifórákhoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL