A Nagy Átváltoztatás XII.

 

Stílus

Andi stílusa fiatalosnak mondható, szereti a szoknyákat és a ruhákat is, a színekről nem is beszélve. Ennek ellenére munkája miatt túl feltűnő, harsány színeket vagy extrémebb szabású ruhákat nem szokott viselni. Segítségünket kérte, hogy varázsoljuk igazán fiatalossá és hozzunk felszínre nőiességét.
Aktuális szettünket utcai és alkalmi viselethez alakítottuk. A szettek színvilágára a kavalkád jellemző, üde, friss színek, a nyarat szimbolizálják.


 

Bálintfy Barbara stylist, Evelley Rita fodrász és Honfi-Brecska Márti sminkes segítségével átváltoztatunk néhány szerencsés Olvasót. Ha Te is szeretnél az átváltoztatottak között lenni, semmi mást nem kell tenned, csak írj egy levelet a palackposta@noiportal.hu e-mail címre, csatolj magadról egy képet, és sorold fel, hogy mi az, amiben nem vagy elégedett magaddal, és miben szeretnél átváltoztatni. A szerencséseket e-mailben értesítjük, hogy hol és miként történik a Nagy Átváltozás! 


Szettek

Andi szereti a rövidnadrágokat is, melyek igazán jól állnak rajta. A farmersort sokkal fiatalosabb az általa választott fekete bermudánál, és rövidebb állása miatt eltereli a figyelmet a sportosabb vádliról. A kis kockás felső és a fehér mellény világos színe miatt üde hatást kölcsönöz.


Farmersort (New Yorker/Sister) 8.590 Ft
Kockás blúz (Pimkie) 4.990 Ft
Fehér mellény (New Yorker/Amisu) 5.990 Ft
Fehér papucs (Deichman) 4.490 Ft
Színes lánc (New Yorker/Accessories) 1.490 Ft



Ez a kendőhatású maxi ruha kényelmes viselet a forró, nyári napokra, akár nappalra akár estére. A dekoltált fazonnak köszönhetően kiemeli Andi dekoltázsát, optikailag nagyítja a melleket. A lila, lapos szandál remekül passzol hozzá.

Mintás „kendőruha” (Pimkie) 7.990 Ft
Lila papucs (C&A) 4.490 Ft



A püspöklila selyemruha önmagában is gyönyörű, nem szükséges kiegészítőkkel megdobni. Mindössze egy szép nyakláncot tekertünk a karjára. A lila szandál színben harmonizál a ruhával, melynek mell alatt húzott fazonja szintén kiemeli a kebleket.

Püspöklila selyemruha (Sinequanone) 29.990 Ft
Lila szandál (Deichman)
Nyaklánc (New Yorker/Accessories) 1.790 Ft



Ez a farmeres szett valóban fiatalos és dögös. A rojtos felső és a barna kiegészítők az indiánok korát idézi. A szűkszárú farmer megmutatja Andi karcsú testalkatát.

Világoskék csőfarmer (New Yorker/Fishbone) 11.290 Ft
Rojtos felső (New Yorker/Amisu) 4.990 Ft
Barna öv (New Yorker/Accessories) 2.990 Ft
Barna, rojtos szandál (Deichman) 5.990 Ft



A sötétkék egyrészes elegáns, mégis laza viselet. Remekül áll rajta, kihangsúlyozza karcsú, nőies derekát és karjait. A kék egyeduralmát egy övvel törtük meg.

Kék egyrészes (Sinequanone) 25.990 Ft
Aranycsíkos öv (Sinequanone) 7.790 Ft
Sokpántos szandál (Deichman) 12.990 Ft
Fülbevaló (C&A) 2.490 Ft


Haj

Andi hajszínét fodrászunk egy sötétebb kontúrral tette feltűnőbbé, mivel az egyöntetű szőke kissé szürkén hatott. Ezáltal a szőke szín is élénkebb lett, a sötét kontúr pedig egy szép keretet adott az arcnak. Az egyenes fazont lépcsőzetesre vágta, hogy ezzel is megtörje az egyhangúságot. Ez a frizura sokkal előnyösebb Andi számára, mert végre kiadja arca formáját.


Smink

Andrea színei a sötétebb árnyalatokat képviselik, ami az arcát keretezi. A ruhák vidám színei miatt lilás árnyalatot kapott, kevés zöld szaténporral. Szemét fekete szemceruzával kontúrozták körbe, hogy kisebbnek látszódjon. Mielőtt felkerült volna a szemhéjpúder, el lett satírozva a kontúr, hogy ne legyen túlságosan kemény Andi tekintete. A szemhéjpúdert egészen a szemöldökcsontig, kicsit kifelé húzta, hogy hangsúlyozza a klasszikus mandulavágású szemet. Majd erre egy kevés zöld szaténpor került. A szájára a szájfény alá natúr kontúrceruza és rúzs került, hogy tovább tartson a finom csillogás.

 

 

 

Andi az átváltozásról

"Hogy milyen is volt az átváltoztatás, átváltozás? Első perctől fogva barátságos környezet fogadott. A lányok kedvessége, nyitottsága, segítőkész hozzáállása révén hamar megtaláltuk a közös hangot. Figyelembe vették stílusomat, testi adottságaimat, így személyre szabott változtatásokat tudtak végrehajtani rajtam a nőiesebb külső elérése érdekében.

Hajam alapvetően szőke színű, ezért elsőre nagyon furcsa volt, hogy egy sötétebb szín keretezte az arcomat, de beláttam, hogy a szemem és a szőke hajam ezáltal sokkal hangsúlyosabbá vált. A smink és a ruhák mindezt tovább fokozták, így a nap végére már nagyon megtetszett ez az új stílus. Hasznos tanácsokat kaptam alapvető sminkelési technikákat illetően, valamint merészebb ruhaválasztással és kiegészítők bátrabb használatával kapcsolatban.

Köszönöm mindenki segítségét!!!

Andi"
 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL