2017. november 21. - Olivér
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. november 21. - Olivér
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Az aranyrács

Az új éteri tervrajz megszilárdítása után bekövetkező csillagátrendeződés óta a bolygó rácsa egészen újfajta aktiváláson megy keresztül, amely az új oktávba emeli majd. Ezt az új aranyrács okozza majd.

 

Előző héten a bolygót ölelő elsődleges hálóról, a mesterrácsról és a második, azaz „B” rácsról olvashattál, ami a bolygó csakrarendszerét foglalja magában. Most még egy hálóról szerezhetsz tudomást, ami az eddigieknél még izgalmasabb lehetőségeket rejt magában: ez az aranyrács.

Az új aranyrács a bolygó eddigi rácsszerkezete fölé kerül. Ha ez az új aranyrács a helyére kerül, kristályos csillaghálóvá növekszik, amely körülfogja a bolygót. Ha az arany rácson keresztül lenézel a lenti „B” rácsra, a fény különös játékát figyelheted meg a kettő között. Ez igen nagy fontossággal bír. Ebből a felső nézőpontból lehet igazán jól látni a két rács összehangolódásának többdimenziós hatásait.

Az inverziós minták

Az aranyrács és a lenti „B” rács közötti minták egy inverziós zónát alkotnak. Ez az Antarion Átalakítás, amely a ki- és belépő fényfrekvenciák lüktetését alakítja át. Amikor ezek a zónák aktívak, magasabb energiájú mező keletkezik, mint a mágnes két pólusa között. A rézegek közötti területet nevezhetjük nullfrekvenciás zónának. Határait a felületi feszültség a víz felületéhez hasonlóan ruganyossá teszi. A két rács örvénypontjai nincsenek közvetlen függőleges összeköttetésben. Inkább átlós pályagörbe mentén kapcsolódnak egymáshoz. Ez az energiák biztonságos elosztásához és szétszórásához szükséges. Ha ezek a koncentrált erejű pontok függőleges összeköttetésben volnának, a fókuszált energia túl erős és perzselő lenne. Ezért átlósan vannak összekötve, így az energiát egységnyi löketekben lehet a Földre sugározni. Ennek a mértékegysége a löket.

Első szakasz

A fényfrekvenciák lüktetése arany fénnyel határolt háromszögeket formálnak, amelyek a felső aranyrács örvényeiből ereszkednek le az alsó, földi rácsok örvényeihez. A háromszögek szárai sokszínű energiacsúszdákra vagy alagutakra hasonlítanak. Ha az új aranyrács háromszögeit kiterítve lerajzoljuk, rájövünk, hogy a Föld így egy csillaghoz hasonlít. Ahogy az aranyrács háromszögei a bolygóról kifelé nyúlnak, ugyanúgy befelé is növekednek, tetraédereket alkotva, amelyek aztán a bolygó magjáig elérnek, és megszilárdítják a Föld fénytestének csillagvázát, hogy végül a bolygónk is csillaggá alakulhasson. Amikor az új aranyrács örvénypontjai aktiválódnak, a háromszögek szárai is megtelnek energiával, és löketekben küldik azt a Föld felé. Ahogy a régi és új rács közötti energiaáramlás megkezdődik, az energia kettős spirál formájában aktiválja a tetraédereket. Ez addig folytatódik, amíg a teljes bolygóátalakulás meg nem történik.

Második szakasz

A régi bolygóörvények között elhelyezkedő pontok most nagyon fontosak lesznek, mivel új horgonyzó pontként szolgálnak az arany fény számára. Ez a folyamat erősen átformálja bolygónk valós természetét, több fényt enged a megosztottságtól elmeszesedett molekulákba. Így a Föld is saját fénytestet kap. A harmadik szakaszban pedig a csillagcsontváz kialakul és a Föld bolygó csillaggá válik.

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Frizurák korosztályokra szabva - Máris fiatalabbnak tűnsz!

Frizurák korosztályokra szabva - Máris fiatalabbnak tűnsz!

Sok nő hosszú ideig növeszti a haját, hogy aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve levágja rövidre, majd ismét hosszú hajról álmodozzon. Ez olyan helyzet, amely minden nő számára ismerős. Most azonban megtörheted ezt az ördögi kört, hiszen sok példát láthatsz arra, hogy a rövid frizura minden korosztálynak remekül áll.

Tovább »
8 jel az arcon, amely betegségre utalhat - Soha ne vedd félvállról!

8 jel az arcon, amely betegségre utalhat - Soha ne vedd félvállról!

Az arcodon megjelenő tűnetek a legnyilvánvalóbbak, ha valami nincs rendben a szervezeteddel. Az emberi test hihetetlen, minél gyakrabban nézel tükörbe, annál könnyebben észreveheted a változást.  A legtöbb esetben a jelek mögött, a megfelelő étrend hiánya, allergia vagy a genetika áll. De ha azok azelőtt nem voltak ott, lehet, hogy egészségügyi probléma tünetei. 

Tovább »
Mire van szüksége a kapcsolatodnak? - A szerelmi talizmánok üzenetéből megtudod!

Mire van szüksége a kapcsolatodnak? - A szerelmi talizmánok üzenetéből megtudod!

Érdekes és izgalmas talizmánokat gyűjtöttünk össze a szerelemmel, nőiséggel és szexualitással kapcsolatban. Ezeket a több ezer éves mágikus eszközöket a szerelem beteljesüléséért, gyermekáldásért, és sok egyéb szerelemmel kapcsolatos célok elérésére használták.

Tovább »

Kalkulátor

Zsírégető kisokos

Edd magad karcsúra! Nem is hinnéd, milyen sok táplálékfajta létezik, amelyet bármilyen mennyiségben fogyaszthatsz, és mégis zsírt égetsz, fogysz vele. Kisokosunk segítségével kikalkulálhatod, mi a legjobb a számodra.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kegyes Éva

Protokoll és tánc szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kegyes Éva

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép