2017. szeptember 23. - Tekla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. szeptember 23. - Tekla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Az aranyrács

Az új éteri tervrajz megszilárdítása után bekövetkező csillagátrendeződés óta a bolygó rácsa egészen újfajta aktiváláson megy keresztül, amely az új oktávba emeli majd. Ezt az új aranyrács okozza majd.

 

Előző héten a bolygót ölelő elsődleges hálóról, a mesterrácsról és a második, azaz „B” rácsról olvashattál, ami a bolygó csakrarendszerét foglalja magában. Most még egy hálóról szerezhetsz tudomást, ami az eddigieknél még izgalmasabb lehetőségeket rejt magában: ez az aranyrács.

Az új aranyrács a bolygó eddigi rácsszerkezete fölé kerül. Ha ez az új aranyrács a helyére kerül, kristályos csillaghálóvá növekszik, amely körülfogja a bolygót. Ha az arany rácson keresztül lenézel a lenti „B” rácsra, a fény különös játékát figyelheted meg a kettő között. Ez igen nagy fontossággal bír. Ebből a felső nézőpontból lehet igazán jól látni a két rács összehangolódásának többdimenziós hatásait.

Az inverziós minták

Az aranyrács és a lenti „B” rács közötti minták egy inverziós zónát alkotnak. Ez az Antarion Átalakítás, amely a ki- és belépő fényfrekvenciák lüktetését alakítja át. Amikor ezek a zónák aktívak, magasabb energiájú mező keletkezik, mint a mágnes két pólusa között. A rézegek közötti területet nevezhetjük nullfrekvenciás zónának. Határait a felületi feszültség a víz felületéhez hasonlóan ruganyossá teszi. A két rács örvénypontjai nincsenek közvetlen függőleges összeköttetésben. Inkább átlós pályagörbe mentén kapcsolódnak egymáshoz. Ez az energiák biztonságos elosztásához és szétszórásához szükséges. Ha ezek a koncentrált erejű pontok függőleges összeköttetésben volnának, a fókuszált energia túl erős és perzselő lenne. Ezért átlósan vannak összekötve, így az energiát egységnyi löketekben lehet a Földre sugározni. Ennek a mértékegysége a löket.

Első szakasz

A fényfrekvenciák lüktetése arany fénnyel határolt háromszögeket formálnak, amelyek a felső aranyrács örvényeiből ereszkednek le az alsó, földi rácsok örvényeihez. A háromszögek szárai sokszínű energiacsúszdákra vagy alagutakra hasonlítanak. Ha az új aranyrács háromszögeit kiterítve lerajzoljuk, rájövünk, hogy a Föld így egy csillaghoz hasonlít. Ahogy az aranyrács háromszögei a bolygóról kifelé nyúlnak, ugyanúgy befelé is növekednek, tetraédereket alkotva, amelyek aztán a bolygó magjáig elérnek, és megszilárdítják a Föld fénytestének csillagvázát, hogy végül a bolygónk is csillaggá alakulhasson. Amikor az új aranyrács örvénypontjai aktiválódnak, a háromszögek szárai is megtelnek energiával, és löketekben küldik azt a Föld felé. Ahogy a régi és új rács közötti energiaáramlás megkezdődik, az energia kettős spirál formájában aktiválja a tetraédereket. Ez addig folytatódik, amíg a teljes bolygóátalakulás meg nem történik.

Második szakasz

A régi bolygóörvények között elhelyezkedő pontok most nagyon fontosak lesznek, mivel új horgonyzó pontként szolgálnak az arany fény számára. Ez a folyamat erősen átformálja bolygónk valós természetét, több fényt enged a megosztottságtól elmeszesedett molekulákba. Így a Föld is saját fénytestet kap. A harmadik szakaszban pedig a csillagcsontváz kialakul és a Föld bolygó csillaggá válik.

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Az egész internetközösség próbálja megoldani ezt az egyszerű matematikai egyenletet

Az egész internetközösség próbálja megoldani ezt az egyszerű matematikai egyenletet

Néha még a legegyszerűbb matematikai probléma is megzavarhatja az elmét és forró vitákat idézhet elő a megoldás módjáról. A közelmúltban a Curiosity nevű közösségi oldal tárta elénk ezt az egyszerűnek tűnő, de valójában bonyolult problémát. Neked vajon sikerül megoldanod?

Tovább »
Melyik őszi falevél vonz leginkább? - Felfedi a valós karakteredet!

Melyik őszi falevél vonz leginkább? - Felfedi a valós karakteredet!

Az ősz tökéletes alkalom arra, hogy kiélvezz egy csésze forró teát, az ízletes sütiket, a kora esti olvasgatásokat, de arra is, hogy elmélyülj egy-egy személyiségtesztben. Ezt a tesztet egy londoni pszichológuscsoport állította össze, és kristálytisztán megmutatja azt, hogy milyen karakterrel rendelkezel valójában!

Tovább »
5 tipp a természetes hatású szemöldökért, hogy tökéletesen passzoljon a sminkedhez és a hajszínedhez

5 tipp a természetes hatású szemöldökért, hogy tökéletesen passzoljon a sminkedhez és a hajszínedhez

A nők egyik leggyakoribb aggodalma, hogy nem tudják, hogyan kell a szemöldök sminket helyesen elkészíteni úgy, hogy harmonizáljon az arcuk többi részével. A legfontosabb dolog a hajszín megfelelő meghatározása, hiszen ehhez kell a szemöldök színének is passzolnia.

Tovább »

Kalkulátor

Várandós kismamák kalendáriuma

A babavárással új, izgalmas korszak kezdődik minden nő életében – az örömteli várakozás és a váratlan felfedezések időszaka. Kalkulátorunkból megtudhatod, hétről hétre hogyan fejlődik a kisbaba és mi történik az anyuka szervezetében.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Mészáros Barbara

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Mészáros Barbara

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép