2 csésze „nyers” csavart tészta
1 csésze majonéz
2 evőkanál citromlé
1 teáskanál cukor
½ teáskanál fokhagyma por
½ csésze szeletelt újhagyma
4 szelet bacon, nem nyersen
1 csésze friss borsó
1 csésze karfiol
1 csésze brokkoli
1 nagyobb piros paprika, darabolva
½ csésze svájci sajt
1 fej fodros saláta
Főzd a tésztát fogkeményre. Egy kis tálban keverd össze a majonézt, a citromlevet, a cukrot és a foghagyma port.
Keverd össze a tésztát a hagymával a fél baconnel. Egy nagy tálban keverd össze az egészet majd öntsd le az öntettel. Hagyd pihenni tálalás előtt.
OLVASS TOVÁBB!
A rebarbara reneszánsza: egy ősi ínyencség a modern gasztróban
A rebarbara két rendhez tartozik: a felhasználása miatt gyümölcsnek tekintik, bár valójában zöldség. Nem a zöld levelei, hanem a piro...
GASZTRODepressziót okozhat a mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
GASZTROMiért szeretjük annyira az uborkát?
Szilárd, ropogós, tömör - egy zöldség csúcsformában! Az uborka 95 százalékban vízből áll, frissítő hatású és alacsony kalória...
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
GASZTROEgészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK