10 dkg borsó
2 fej, aprított brokkoli
2 evőkanál dijon mustár
2 evőkanál reszelt lilahagyma
1/3 zöldségolaj
2 evőkanál fehér ecet
Só és frissen őrölt bors, ízlés szerint
2 zellergyökér, darabolva
½ ananász, darabolva
1 vidalia hagyma, darabolva
Fél kg rotini tészta, fogkeményre főzve
1. Egy kisebb tálban keverd össze a mustárt, a lilahagymát, az olajat és az ecetet. Sózd és borsozd.
2. Keverd össze a brokkolit, a borsót és párold meg, de ne legyen puha. Majd hagyd száradni és hűlni.
3. Egy nagyobb tálban vegyítsd a tésztát, a zellert, az ananászt és a vidalia hagymát. Ha kihűlt a brokkoli és a borsó add hozzá. Majd öntsd le az öntettel és keverd össze. A tálalásig pihentesd.
OLVASS TOVÁBB!
Depressziót okozhat a mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
GASZTROMiért szeretjük annyira az uborkát?
Szilárd, ropogós, tömör - egy zöldség csúcsformában! Az uborka 95 százalékban vízből áll, frissítő hatású és alacsony kalória...
GASZTROVeszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
Mit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
GASZTROEgészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK