½ csésze, darabolt olíva
¾ csésze extra szűz olívaolaj
½ csésze balzsamecet
1 evőkanál friss bazsalikom
1 teáskanál só
Frissen őrölt feketebors, ízlés szerint
½ kg makaróni, fogkeményre főzve
20 dkg szalámi, darabolva
20 dkg pepperoni, darabolva
20 dkg provolone sajt, darabolva
2 db zöld paprika, darabolva
3 db paradicsom, darabolva
1 db hagyma, darabolva
Egy kisebb tálban keverd össze az olívaolajat, a balzsamecetet, a bazsalikomot a sót és a borsot.
Egy nagyobb tálban vegyítsd össze a tésztát a szalámit, a pepperónit, a sajtot, a paprikát, a paradicsomot és a hagymát.
Majd öntsd le az öntettel és keverd össze. A tálalásig pihentesd.
OLVASS TOVÁBB!
A rebarbara reneszánsza: egy ősi ínyencség a modern gasztróban
A rebarbara két rendhez tartozik: a felhasználása miatt gyümölcsnek tekintik, bár valójában zöldség. Nem a zöld levelei, hanem a piro...
GASZTRODepressziót okozhat a mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
GASZTROMiért szeretjük annyira az uborkát?
Szilárd, ropogós, tömör - egy zöldség csúcsformában! Az uborka 95 százalékban vízből áll, frissítő hatású és alacsony kalória...
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
GASZTROEgészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK