½ csésze, darabolt olíva
¾ csésze extra szűz olívaolaj
½ csésze balzsamecet
1 evőkanál friss bazsalikom
1 teáskanál só
Frissen őrölt feketebors, ízlés szerint
½ kg makaróni, fogkeményre főzve
20 dkg szalámi, darabolva
20 dkg pepperoni, darabolva
20 dkg provolone sajt, darabolva
2 db zöld paprika, darabolva
3 db paradicsom, darabolva
1 db hagyma, darabolva
Egy kisebb tálban keverd össze az olívaolajat, a balzsamecetet, a bazsalikomot a sót és a borsot.
Egy nagyobb tálban vegyítsd össze a tésztát a szalámit, a pepperónit, a sajtot, a paprikát, a paradicsomot és a hagymát.
Majd öntsd le az öntettel és keverd össze. A tálalásig pihentesd.
OLVASS TOVÁBB!
5 tipp, hogyan válassz burkolatot a különböző helyiségekbe
Burkolatot választani elsőre nem is tűnik nehéznek. Bemész a boltba, tetszik valami, és kész meg is rendeled. Aztán viszont jönnek a ké...
GASZTROÍgy lesz a rendelt ebéd nemcsak gyors, de jó is
A rohanós hétköznapokon nincs mindig idő főzni, de ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk a friss, egészséges és finom falatokról...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
Szuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK