SZÉPSÉG

Top 5 tipp + 3 termék az igéző szempillákért

Szerző:
Szabó Anna
Mi Nők, az öntudatos szempilla rebegtetésben jók vagyunk. És miért is ne lennénk? Hiszen oly sok minden elérhető vele. Olvasd el cikkünket, hogy még csábítóbb legyen a tekinteted, aminek egy pasi sem tud majd ellenállni!


Top 5 tipp az extra szép pillákért


1. A francia nők pillaspirállal felvihető pillahosszabbítót használnak. Amíg a pillák nedvesek az első réteg festéktől, addig kell felvinni ezt a készítményt, hogy a kis szálacskák ráragadjanak a festékre. Végezetül fedd le egy második réteg festékkel.


2. A szempilla-göndörítő csodálatos, nyílt tekintetet varázsol használójának. Mindig a szempillafestés előtt alkalmazd, mert a festett pilla könnyen eltörhet. Dús pillákat kölcsönöz még festék nélkül is.


3. Amikor könnyezik a szemed és elkenődik a szemfesték, sajnálhatod, hogyha nem próbáltad ki ezt a módszert: egy réteg pillafesték felvitele után márts laza púderbe fültisztító pálcikát, és ütögessük a még nedves pillákra. Majd jöhet még egy réteg festék.


4. Amennyiben hullik a pillád, használj speciális pillahidratálót. Hihetetlen, de mégis igaz: a pilla visszanő, fényesen és lágyan, mint régen. És ne feledd: soha ne feküdj le anélkül, hogy lemosnád a szemfestéket.


5. Ha pilláid töredeznek, kerüld a vastag, sűrű szőrű szempillaspirálokat. Inkább válassz szempillafésűt vagy vékony, ritkás szőrű pillaspirált. Így pilláid dúsabbnak hatnak, de nem természetellenesek.

 

A mi kedvenceink a csodaszép szempillákért


1. Clinique High Impact göndörítő szempillaspirál, ára: 7.200,- Ft
2. MAC műszempillák
3. Douglas sajátmárkás Szempillagöndörítő, ára: 4.200,- Ft


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL