FÉSZEK

Költözz ki a szabadba csodaszép bútorokkal!

Szerző:
Szabó Anna
Olyan kevés a szabadidő, miért ne töltenéd a friss levegőn. Költözz ki a lakásból, de könnyű műanyag bútorok helyett, válassz inkább stílusos, szemet gyönyörködtető darabokat!



Lakóoázis a szabadban

Kreálj magadnak a szabad ég alatt egy luxus „nappalit”! A rugalmas, könnyen ízlés szerint alakítható bútort úgy teszed össze, ahogy neked tetszik és kényelmesen ejtőzhetsz benne órákon át.

 

Királyi

Nem csak egy kerti szék, hanem trónus. Aki ebben pihen, királynak érezheti. Hatalmas mérete ellenére pedig kimondottan könnyű, légies darab.


 

1001 éjszaka

Ezek a bútorok délies hangulatot kölcsönöznek a teraszodnak. Az üvegbe bújtatott gyertyák egy enyhe keleties hangulatot csempésznek az éjszakába.


 

A természet modellje

Az szék, mely az erdő nevet viseli, valóban tükrözi. Ugyanis a vasszerkezet úgy van kialakítva, mint a fák elágazó ágai. Szép kidolgozásának köszönhetően a konyhába is tökéletes választás lenne.




Pihenőterület

A sugárzó, fehér párnák kitűnően harmonizálnak a tíkfával. Szívesen töltik itt idejüket a vendéget, egészen estig fürdőzhetnek a déli nap melegében, miközben a bútorokból áradó nyugalomban társalognak.



Egy hely a „Napban”

Ebben a akár órák hosszat lehet olvasgatni, közben a forró szafariba képzelheted magad.




Könnyű lét

Városi sikk, mely közös, baráti étkezésekre és társalgásokra kiváló.



Vissza a gyerekszobába

A babzsákokhoz hasonló ülőgarnitúra alkalmazkodik minden testalkathoz. Annak ellenére, hogy puha, nem gyűrődik, és nem süpped be, annyira, hogy kényelmetlen legyen.




Mint a vitorlás

Ezen a kanapén bárki képes ellazulni. A „napellenzőt” 360 fokban el lehet forgatni, és még a nap ellen is védelmet nyújt.


 

Légies optika

A légies és könnyed megjelenés tagadhatatlan. A klasszikus karosszéktől messze van, a virágos minta még inkább érdekessé teszi, az egyébként kényelmes széket. A kis „puffok” érdekes szövése illeszkedik a „fotelhez”.


 

Játék a színekkel

Ezek a székek sugárzó színeikkel, nyári, vidám hangulatot adnak. Ha különböző színekben választod ki őket, még vidámabbnak tűnik az összhatás.


 

Szerves formák

Ezek a puffok a gombára hasonlítanak, melyek felületét apró virágok fedik. A szék feketében és fehérben is nagyon modern hatást kelt.



Dobozból építőkockát

Wolf Udo Wagner termékdizájner egy új kultúrát hozott létre. Te magad állíthatod, tervezheted meg az ülőgarnitúrádat, ahogy neked tetszik. Klasszikus vagy akár extrém formát is kialakíthatsz.




Időjárás szakértő

Az időtől és páratartalomtól függően a szék különböző színekben játszik. Lehet beige, fehér, barna vagy akár zöld is.



 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL