A Nagy Átváltozás XI.

 

Stílus

Mint már említettem, Szilvinek a picik pesztrálása mellett nem jut ideje magára, így az öltözködésére sem fordít sok energiát. Az egyszerű, praktikus és kényelmes viselet jellemzi, ami legtöbbször - és ez nála is igaz -, sajnos olykor átcsap a kicsit slamposba. Segítségünket kérte, hogy ismét megtalálja a benne szunnyadó nőt.


Aktuális szettünket leginkább utcai viselethez alakítottuk ki, ám egy alkalmibb szerelést is kapott. A szettek színvilágára a kavalkád jellemző, üde, friss színek, szinte minden mennyiségben.

Hétköznapi, utcai viselet

Hétköznapra hat összeállítást válogattunk össze, hogy minél könnyebben tudjon önállóan is válogatni a szebbnél szebb ruhák közül. Mindegyik szettre egyaránt jellemző a fiatalos lendület.

Első szettünk egy rövid „kezes-lábas”, mely finoman szexis ugyanakkor kényelmes viselet. Hogy megtörjük a fehér egyeduralmát egy farmermellénnyel, egy csau színű övvel és szandállal egészítettük ki. Szilvinek formás, karcsú lába van, és ezt igenis érdemes megmutatni.

Fehér „kezes-lábas” (New Yorker/Ann Christine) 5.990 Ft
Farmermellény (New Yorker/Ann Christine) 5.990 Ft
Színes nyaklánc (C&A) 2.490 Ft
Csau színű öv (C&A) 2.990 Ft
Csau színű bőrszandál (Alberto Zago/Alberto Zago) 54.990 Ft




A második szettnél szintén a fehér, mint alapszín jelenik meg. Ezt egy lazacszínű, zsabós felsővel tettük élénkebbé. Szilvinek szerencsés alkatából adódóan remekül áll a sort, mely nőies ugyanakkor könnyen szaladgálhat benne a gyerekek után is. Hogy még érdekesebb legyen egy „roggyantott”, elasztikus szárú szandállal dobtuk fel az összhatást.


Fehér sort (New Yorker/Amisu) 4.990 Ft
Lazac színű felső (Pimkie) 4.490 Ft
Fehér vászon blézer (New Yorker/Amisu) 8.590 Ft
Fehér szandál (Alberto Zago/Bronx) 13.990 Ft
Színes karkötők (Sinequanone) 6.290 Ft



A harmadik szettben a sárga, a piros és a zöld jelenik meg. Ezek a színek passzolnak Szilvi bőrtónusához és hajszínéhez egyaránt. A ruhát magában is lehet viselni, de mi most egy halványsárga csőnadrággal toldottuk meg, mely nagyon jól áll Szilvi karcsú alkatán. Ehhez egy teljesen egyszerű, fehér papucsot ajánlottunk, melyet a köves megoldás tesz extrává.


Sárga farmer (New Yorker/Fishbone) 8.590 Ft
Virágmintás ruha (New Yorker/Ann Christine) 6.990 Ft
Köves flip-flop (C&A) 4.490 Ft
Ezüstlánc, gyönggyel (C&A) 2.990 Ft



Negyedik szettünk már az alkalmi viselet kategóriába is sorolható. Szilvi egy színes selyemruhát visel, platform szandállal. A magas sarok, kiadja a karcsú és izmos vádlikat, a ruha pedig kihangsúlyozza Szilvi finom nőiességét.


Selyemruha (Sinequanone) 25.990 Ft
Platform szandál (Alberto Zago/Lea Foscati) 34.990 Ft
Színes nyaklánc (C&A) 2.490 Ft



Ötödik szettünk igazán fiatalos, hippis vonalat képvisel. Melyet finoman megtör a csőnadrág nőies stílusa. Kényelmes ugyanakkor trendi viselet a hétköznapokra, sőt, akár egy esti programra is felvehető. Mint láthatjuk, a saját farmerja, kimondottan előnytelen Szilvi számára, szemben az általunk választott szűk, világos fazonnal. Az eredmény magáért beszél…


Tunika (New Yorker/Ann Christine) 4.290 Ft
Farmermellény (New Yorker/Ann Christine) 5.990 Ft
Farmer (Pimkie) 6.990 Ft
Köves flip-flop (C&A) 4.490 Ft
Ezüstlánc (C&A) 2.490 Ft
Fehér, fonott öv (C&A) 2.990 Ft



Ez a szett a saját lazasága mellett nőies és fiatalos. A halvány, finom pasztellszínek dominálnak, melyek szintén remekül állnak Szilvinek. Hogy ne törjük meg, a kellemes pasztellhatást, krémszínű övet és cipőt választottunk. A zöld rövidnadrág kicsit hosszabb fazonja miatt még inkább kiemeli a formás idomokat.


Világoszöld bermuda (New Yorker/Fishbone) 5.990 Ft
Aprócsíkos ing (C&A) 4.490 Ft
Fonott, szegecses öv (Sinequanone) 7.990 Ft
Platform szandál (Alberto Zago/Lea Foscati) 34.990 Ft
Fülbevaló (Pimkie) 1.490 Ft



Utolsó szettünk az egyszerű és nagyszerű kategóriát képviseli. A miniszoknya rendkívül dögössé, de nem kihívóvá varázsolta Szilvit. A kis fehér ingtől, finommá és ártatlanná válik az összhatás, ám ezt egy picit mégis megtöri a csípőtájékon elhelyezett öv. Egyszerűen szexi és természetes.


Szegecses farmer mini (New Yorker/Fishbone) 8.590 Ft
Fehér ing (New Yorker/Amisu) 3.690 Ft
Kígyómintás fülbevaló (Pimkie) 1.990 Ft
Széles öv (Sinequanone) 6.290 Ft
Csau színű bőrszandál (Alberto Zago/Alberto Zago) 54.990 Ft


 

Haj

Fodrászunk, Rita, "tejeskávé" színá melírt rakott Szilvi hajába, hogy az összhatás ne legyen annyira szőkés-vörös. Ez a szín jobban illik bőrtónusához és szemszínéhez egyaránt, és szinte minden alapszínben, és csíkkal jól mutat.. Szilvi, keskeny, hosszúkás arcát megtörte egy laza oldalfrufruval és lépcsőzetesre vágta a haját, hogy ne legyen annyira lapos. A göndör tincsek kerekebbé varászolták az arcformáját.

 

Smink

 

Sminkesünk, Márti olyan sminket választott Szilvinek, mely szinte minden színnel jól mutat. Viszonylag semleges, lágy színek, melyek illenek bőre és szeme színéhez, nappali sminkre és nyár esti sminkre is kiválóan alkalmas. Száját egy finom árnyalatú száfénnyel hangsúlyozta ki.

Szilvi az átváltoztatásról

„Nem tudok elég hálás lenni a segítségetekért! Sokkal többet kaptam tőletek, mint egy smink, frizura vagy öltözködési tanács! Mind a szűkebb, mint a tágabb környezetem rögtön észrevette a változást: kezd visszatérni az önbizalmam. Két gyerek után én is beleestem abba a hibába, hogy kinek-minek öltözködjek elv alapon jó lesz nekem a tréningnadrág pólóval, a hajam is jó lesz úgy, ahogy az ég adta és ezzel beskatulyáztam magam a tipikus háziasszony szerepbe. Nagyon kellett ez a kezdő lökés, hogy végre ismét nőnek és jól érezzem magam a bőrömben. KÖSZÖNÖM!

Szilvi”

 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL