9

 

Karmikus lecke száma: 9


Eltúlozva: Idealista és álmodozó voltál, aki folyton saját misztikus világában röpködött, anélkül, hogy bármiféle kézzelfogható dolgot megteremtett volna. A benned rejlő művészi képességek az állandó idegfeszültség miatt és a megfelelő irányítás hiányában sorra kialudtak. Naivitásod miatt sokan kihasználtak.

Passzívan: Személyes kapcsolataidban képtelen voltál elköteleződni, és a szeretetben és gyöngédségben osztozni. Legjobb szándékod ellenére is csak keveset adtál szeretteidnek. Mivel saját szenvedéseid és veszteségeid túlságosan lefoglaltak, hiányzott belőled a mások szenvedése iránti együttérzés.

A harmónia jelenlegi lehetősége: Különféle érzelmileg felkavaró helyzeteken keresztül életed egyik nehézséget hozza a másik után. Házasságoddal, munkáddal és egészségeddel kapcsolatos kudarcaid mély fájdalmat keltenek benned. Végül megnyílik a szívközpontod, és képessé válsz a szenvedő emberek iránti megértésre és együttérzésre. Fordulóponthoz érkeztél: lelkedet fel kell szabadítanod, hogy lelki törekvéseiddel összeforrhass.


Vissza a számokhoz >>>

Egy kis ráadás!
Jósolj magadnak a neved kezdőbetűje alapján!

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL