8

 

Karmikus lecke száma: 8


Eltúlozva: Ez a minta a hatalommal és a gazdagsággal való korábbi visszaélésekre utal. Az erő és a megfélemlítés eszközeivel irányítottál és manipuláltál másokat. Gazdagságodat eltékozoltad, vagy a mások feletti dominanciára használtad. Életedben túl nagy hangsúlyt helyeztél személyes befolyásod erejére. A mohóság ugyancsak jellemző lehetett rád.

Passzívan: Előző életeidben hajlamos voltál semmibe venni az anyagi törekvéseket. Nem használtad ki a társadalom segítésére való képességeidet sem. Utal ez a helyzet a pénzzel kapcsolatos ellenkezésre, valamint az anyagi kockázatvállaláshoz szükséges bátorság hiányára is. Saját magadon kívül senki másért nem akartál felelősséget vállalni, ezért nem éltél az előléptetésre, a feljebbjutásra kínálkozó lehetőségekkel.

A harmónia jelenlegi lehetősége: Az életed rendre olyan helyzetekbe hoz, amelyek próbára teszik tekintélyedet és hatalmadat. Személyes hatalmukkal tűrhetetlen módon visszaélő, vagy a hatalomra alkalmatlan vezetőkkel találkozol lépten-nyomon. Fel kell vállalnod a felelősséget saját pénzügyi ügyleteidért. Könnyen megeshet, hogy hirtelen nagy pénzhez jutsz, amit azonban hamar el is veszítesz. Ha megfelelő módon állsz hozzá, akkor sikereket érhetsz el az üzleti világban. Ne parancsolgass, hanem működj együtt a többiekkel!


Vissza a számokhoz >>>

Egy kis ráadás!
Jósolj magadnak a neved kezdőbetűje alapján!

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL