7

 

Karmikus lecke száma: 7


Eltúlozva: Előző életeidben túl nagy hangsúlyt fektettél az intellektuális erőfeszítésekre és az akadémikus tudásra. Elismert szakértőként, vagy tudósként élvezted a helyzettel járó presztízst. Ezért szűklátókörű és beképzelt lettél, gúnyos lenézéssel kezeltél mindenkit, aki ellent mondott neked, vagy úgy gondoltad meg sem közelíti intelligenciádat.

Passzívan: Előző életeidben sekélyesen gondolkodtál, és érzelmileg felszínes életet éltél. Mivel életedet nem voltál hajlandó komolyan venni, és mélyen megélni, kiéletlen maradt a dolgok mélyebb megismerése iránti vágyad. Egy másik lehetséges minta egy vallásos élet kiábrándultságára utal, amikor apácaként, vagy szerzetesként éltél. A mélyebb bölcsesség hiánya bálványimádathoz és hamis tanokban való hithez vezettek.

A harmónia jelenlegi lehetősége: Az élet olyan körülményeket teremt számodra, amelyek megkövetelik, hogy intellektuális tudásodba és spirituális bölcsességedbe vetett erős hited segítségével legyőzd kétségeidet és előítéleteidet. A mélyebb tanításokat keresed mindenben, a spiritualitás, a tudományok, a metafizika és a pszichológia területein egyaránt. Ennek során számtalan olyan ellentmondásba ütközöl, amelyek fokozzák benned az igazság alaposabb megismerésére való vágyat. Feladatod, hogy megragadd az ezoterikus tanítások valódi lényegét.


Vissza a számokhoz >>>

Egy kis ráadás!
Jósolj magadnak a neved kezdőbetűje alapján!

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL