6

 

Karmikus lecke száma: 6


Eltúlozva: Nehezen lehetett veled együtt élni, és a felelősséget megosztani. Hajlamos voltál a többi ember ügyeit magadénak tekinteni. Beleavatkoztál életükbe, és személyes érdekeid szerint manipuláltad mások érzelmeit. Társként vagy szülőként bogaras és veszekedős voltál.

Passzívan: Az otthonnal, családdal kapcsolatos felelősség előző életekben való elutasítását jelzi. Szeretteidnek nem adtál elegendő törődést és támogatást. Neheztelést éreztél, amiért gondoskodnod kellett róluk, ahelyett, hogy saját utadat és lehetőségeidet követted volna.

A harmónia jelenlegi lehetősége: Valószínű, hogy olyan családba kerülsz, ahol széthúzás és nézeteltérések uralkodnak. Valószínűleg több házasságod is lesz életedben, amennyiben nem vagy képes most elsajátítani a leckét. Érzelmeidet addig feszítik a megpróbáltatások, amíg képes nem leszel felismerni és feloldani a tudatalattid mélyén rejlő belső blokkjaidat. Családod, barátaid szüntelen igényt tartanak a figyelmedre, energiáidra és tanácsaidra. A társadnak való megfelelni akarásban jelentős megpróbáltatásokat élhetsz meg. Ám ahogy egyre jobban megtanulod a másokkal való együttműködést, a dolgok a helyükre kerülnek.


Vissza a számokhoz >>>

Egy kis ráadás!
Jósolj magadnak a neved kezdőbetűje alapján!

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL