5

 

Karmikus lecke száma: 5


Eltúlozva: Ez a felelőtlen és nemtörődöm előző életek mintája, egyfajta fennhéjazó lovagiasságé, a szeretni és továbbállni hozzáállásé. Személyes kapcsolataidban nehezen tudtad felvállalni a felelősséget, és nem igazán tudtál egy munka mellett sem megmaradni. Az is lehet, hogy túlzásba vitted a szerencsejátékot, az élvezetek hajhászását.

Passzívan: Az új tapasztalásokkal, a változással és a fejlődéssel kapcsolatos előző életbeli félelmek tartoznak ehhez a mintához. Emberi kapcsolataidban rosszul érezted magad. Kevés megértést és türelmet tanúsítottál mások iránt. Csalódásaidért különböző élvezetekkel kárpótoltad magad.

A harmónia jelenlegi lehetősége: Az élet örök, állandó változást hoz. Életutadon a sajátodtól eltérő hátterű és életfilozófiájú emberekkel találkozol. A legkülönbözőbb emberekkel kerülsz kapcsolatba, szélsőséges tapasztalásokat, helyzeteket vonzol be. Ezek által számtalan esélyt kapsz a tanulásra. Amint megtanulod elfogadni olyannak az embereket, amilyenek, képes leszel megtalálni és kialakítani saját viselkedési mintáidat, melyek belső törvényeidnek felelnek meg. Ebben az életedben fel kell dolgoznod a szexualitással kapcsolatos bűntudatodat is.


Vissza a számokhoz >>>

Egy kis ráadás!
Jósolj magadnak a neved kezdőbetűje alapján!

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL