2

 

Karmikus lecke száma: 2


Eltúlozva: Ez a lecke az előző életekből hozott kritikai hajlamra, bántó nyelvre és türelmetlenségre utal. Nem voltál képes együttműködni másokkal, viselkedésed megosztó és elszigetelt volt. A részleteknek tanúsított túl nagy figyelem és a türelem hiánya szintén problémát jelentett.

Passzívan: Múltadban hajlamos voltál elkerülni a részleteket, hozzáállásod gondatlan és tétlen volt. Nem törődtél azzal, hogy betartsd, amit ígértél, és egyáltalán nem érdekeltek a többiek. Amikor másoknak akartál megfelelni, elveszítetted egyéniségedet, és vele együtt szem elől vesztetted saját véleményedet és hitedet.

A harmónia jelenlegi lehetősége: Az élet meglehetősen kritikus és kicsinyes embereket sodor az utadba. Látszólag igaztalan vádak, és szóbeszédek támadásait kell elviselned. A negativitás otthonodba is elkísér. Tanulj meg jobban odafigyelni a részletekre, és apró személyes dolgaidra. Meg kell tanulnod éles nyelved megfékezését, és ezzel a másokkal szembeni negativitás, kritikai hajlam és ítélkezés legyőzését.


Vissza a számokhoz >>>

Egy kis ráadás!
Jósolj magadnak a neved kezdőbetűje alapján!

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL