Átváltoztatjuk X.

 

 

Bálintfy Barbara stylist, Evelley Rita fodrász és Honfi-Brecska Márti sminkes segítségével átváltoztatunk néhány szerencsés Olvasót. Ha Te is szeretnél az átváltoztatottak között lenni, semmi mást nem kell tenned, csak írj egy levelet a palackposta@noiportal.hu e-mail címre, csatolj magadról egy képet, és sorold fel, hogy mi az, amiben nem vagy elégedett magaddal, és miben szeretnél átváltoztatni. A szerencséseket e-mailben értesítjük, hogy hol és miként történik a Nagy Átváltozás!

 

Stílus

Nóra munkahelyi stílusa konzervatív, illeszkedik a környezetébe, elegáns és visszafogott, pontosan olyan, amit egy ilyen munkahely megkíván. Utcai viselete is sokszor hasonló, általában farmert visel pólóval vagy esetleg egy blúzzal. Nórának jól állnak a szűkebb nadrágot, ennek ellenére inkább bővebb fazonúakat visel, melyek kicsit erősítik. Úgy gondoltuk, hogy merőben más stílust próbálunk meg kialakítani neki.


Aktuális szettünket utcai és alkalmi viselethez állítottunk össze. Színekben a fekete és a fehér dominál, emellett megjelenik a lila és a piros is.

Hétköznapi, utcai viselet

Két szettet válogattunk össze. A közös alapdarab a farmer. Edina egy szűk, egyenes szárú farmert kapott, hogy kiemelje a vékony lábait, a bő nadrágban ugyanis nem látszik, hogy milyen karcsú valójában. Ehhez egy fekete-fehér ingruhát adtunk rá, mely a pocit eltakarja, de a mellet láttatni hagyja. Mivel Nóra elég magas nyugodtan hordhat lapos talpú cipőt is.


1. Fekete-fehér kockás ingruha (C&A) 6.990 Ft
2. Egyenes szárú farmer (New Yorker/Fshbone) 11.490 Ft
3. Piros öv (New Yorker/Accessories) 2.490 Ft
4. Lapos talpú, bőrszandál (Vagabond) 13.990 Ft



A másik szettben, szintén a farmer dominált. Ehhez egy lila denevérujjú felsőt párosítottunk, mely szintén takarja a pocit, és karcsúbbnak is látszik. A zöld, nyitott orrú magas sarkú cipő pedig fiatalossá, vagánnyá teszi megjelenését.


1. Egyenes szárú farmer (New Yorker/Fshbone) 11.490 Ft
2. Lila denevér ujjú felső (New Yorker/Amisu) 4.290 Ft
3. Zöld, nyitott orrú magas sarkú (Vagabond) 14.990 Ft


Munkahelyi viselet

Itt a fekete és fehér színkombinációval dolgoztunk. A fekete ruha fazonja előnyös szinte minden testalkatra, Nórának is nagyon jól áll. Ehhez egy fehér kis blúzt adtunk, hogy irodai viseletre is alkalmassá tegyük. Hűvösebb időben egy blézerrel kiegészítve is isteni párosítás.
Hogy ne erősítsük a szett alkalmi jellegét, egy vagányabb szegecses cipővel kombináltuk.


1. Fekete, pánt nélküli ruha (Sinequanone) 22.990 Ft
2. Fehér ujjnélküli blúz (C&A) 6.990 Ft
3. Szegecses szandál (Vagabond) 16.990 Ft


Haj

Nóra, egyenes, mindenhol, egyforma hosszúságú haját, fodrászunk – Rita -, rövidebbre, lépcsőzetesre vágta. Hogy megtörje az egyhangúságot, sötét melírral szegélyezte arca körvonalát, majd kifelé szárította a kész frizurát. Ettől bohókásabb, fiatalosabb lett a megjelenése.

Smink

Nóra szemformája kissé „húzott”, keleties hatású, ezért sminkesünk a szem sminkjénél kicsit kerekebb formázást és körsatírt választott. Az alapszín halvány rózsaszín, a körsatír pedig sötétlila. Pici zöldet csempészett a pupilla fölé, a mozgó pontra, és halványan összemosta a sötétebb és világosabb színnel. Fekete szemceruzával a belső szemhéjat végighúzta, illetve a fekete szempillaspirál hangsúlyozta a szemeket. A pirosító színe kicsit a hajszínnel megfelelően élénkebb, ezért a szájat már csak egy halvány, rózsaszínesen csillogó szájfénnyel emelte ki.

 

 

Edina az átváltozásról

"Kedves Szerkesztőség!

Azt hiszem, hogy a képek alapján mindenki egyet ért velem abban, hogy valamennyien kiváló munkát végeztetek. Mindemellett rengeteg tanácsot és ötletet kaptam, mind öltözködés, mind sminkelés terén. És talán a legfontosabb, hogy egy remek napot ajándékoztatok Nekem.

Köszönet érte!
A továbbiakhoz pedig hasonló színvonalas munkát kívánok Nektek.

Nóra"

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL