Csiklandozó Napsugár


mintha feléledt volna éber álmából a világ, olyan a nyári forgatag. Bár hűvösre fordult az idő, pár hétig kis ízelítőt kaptunk a fülledt meleg napokból. Talán csak azért, hogy figyelmeztessen: készülj fel a perzselő napokra! Szinte dobpergésként lüktet fejünkben a felismerés: pereg az élet, tálcán kínálja a lehetőségeket. Szinte fényképszerű a látvány: papucsos, nevetgélős, napozós, fürdős, bulizós…mosolygós. Hihetetlen, de még mindig csak egy kis időt kaptunk a nyárból, a java, hidd el, most következik.

 

Nemsokára ismét azon törheted a fejed, hol csobbanj vízbe, melyik fesztivált lenne érdemes belaknod… A perzselő nyári napok minket is megihlettek, ezért gyűjtöttük össze a legtutibb tippeket, hogy igazán ki tudd használni ezt a rövidke időt. Hisz gyorsan eltelik, ez nem kétséges, a hogyan tehát lényeges. Fesztiválok, strandolás, tökéletes barnaság, divat, utazás… nálunk minden kérdésedre választ kapsz majd az elkövetkezendő egy hónapban, júniusban.

 

Az előttünk álló pár hónapban töltődj fel a Nap energiájával Te is! Ne rettentsen el a sok figyelmeztetés, hogy a Nap veszélyes, létedhez elengedhetetlen. Olyan folyamatokat indít be a szervezetben, ami nélkül képtelenség lenne az élet. Emellett persze ne feledkezz el az olyan lényeges pillanatokról, mint a bulizás, pihenés. Mert ki vonná kétségbe, hogy ezekre is igazán szükséged van nemcsak az év hátralevő részében, hanem egész életedben. Gondolj csak bele: a legszebb emlékeid közül vajon nem a nyáriak vannak többségben? Nekem biztosan, és továbbra is azon vagyok, hogy így is maradjon.  

Üdvözlettel a Nyár nevű életérzésből:
Vetró Rita

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL