Bak

 

Bak

Ez az állás igen csak felerősíti az érvényesülési vágyat. A szülött minden áron megpróbál a hatalom közelébe férkőzni. Számára a karrier a legfontosabb, nem az elveiért harcol. A státusz, a pozíció fontosabb mindennél. Céljai eléréséhez nagy akaraterővel rendelkezik, mindig óriási feladatokat vállal magára. Hatalmas önbizalma legtöbbször sikerre is vezeti. Hivatásbeli gondjai azonban agresszívvá tehetik. Zsarnoki hatalomra tör.

Erőssége
Erőteljesen tör a hatalomra befolyásra és hatalmi pozícióra, összekötve ezt azzal a készséggel, hogy szakmájában teljesen felemelkedjen. Tetterős, de szakmailag mélyreható változásokat is megél. Folyamatosan arra törekszik, hogy mélyebbre hatoljon életfeladatában és felfogja annak mély értelmét. Szakmai összetűzésekre számíthat az élet és a társadalom sötét, elnyomott oldalaival.

Problematikája
Ő a keresztapa, aki gátlástalanul kihasználja hatalmát céljai elérésére. Gondoskodik arról, hogy mások függővé váljanak tőle, így tudja őket manipulálni, és ha kell, zsarolni. Sötét ügyleteket folytat sötét alakokkal.

Vissza a horoszkóp jegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL