Nyilas

 

Nyilas

Ez az állás nagy lehetőség arra, hogy a szülött megvalósítsa a transzformációt. Magasabb szintű szellemi megismerést mutat. Hatalmas és ellenállhatatlan tudásvágy vezérli, késztetést érez a magasrendű szellemiség megvalósítására. Gyakori és érdekes utazások színesítik életét. Nézetei azonban olykor zavarosak, vagy fanatikusak. Tekintélyromboló.

Erőssége
Ő Merlin, a varázsló. Eredeti, természet közeli vallásossággal átitatott világképe van druidákkal, boszorkányokkal. Lenyűgözve érdeklődik az alkímia, a régi sámáni rituálék, a mágikus körök, az okkult rendek és páholyok iránt. Az erőhelyeken ősi élményeket keres. Istenképe mély, személyes élettapasztalatok és átváltozási élmények révén alakul (Damaszkuszi élmény).

Problematikája
Vallásos hatalmi visszaélésekre hajlamos. Az erőszak dicsőítése és a lelki függőség szégyenletes kihasználása jellemzi, a mágikus erőket célzottan alkalmazza mások kárára (átkozás), és akár a sátánizmus erőivel is szövetkezik. Életében megjelenhetnek a fekete misék, sátánizmus, a szexuálmágia pusztító formái.

Vissza a horoszkóp jegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL